Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Арнольд Шварцнеггер хоче бути президентом і написав Трампу

Арнольд Шварцнеггер хоче бути президентом і написав Трампу

multikino.com, 05.02.2017 06:20, (прочит: 1292 раз, коментовано: 0 раз)

Арні готовий проміняти акторську професію на президентське крісло


Голівудські актори різко відреагували на новообраного президента США та його перші накази на цій посаді. Наприклад, відомий актор та колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварцнеггер опублікував у своєму Twitter відеозвернення до глави держави, в якому пропонує йому помінятися роботами. 

Раніше Дональд Трамп у тій самій мережі заявив, що Шварцнеггер поганий ведучий шоу "Підмайстер-знаменитість" і він справлявся краще. 

"Вони найняли велику кінозірку, Арнольда Шварценеггера на моє місце, і ми всі знаємо, що з цього вийшло", - зазначив Трамп, маючи на увазі низькі рейтинги шоу.

Дональда також заявив, що варто "помолитися за Арнольда і за рейтинги (програми)".

"Гей, Дональде, маю чудову ідею: чому б не помінятися роботами - ти знову будеш керувати на ТБ, тому що такий експерт по рейтингам, а я візьму твою роботу, і люди нарешті зможуть знову спати спокійно", - сказав у відповідь Шварценеггер.

Представник актора також додав, що "Арнольд молиться за те, що президент Трамп почне покращувати свої власні рейтинги, які є найгіршими в історії для нового президента".

Але Арнольд Шварцнеггер не один актор, якому не подобається новий президент. 

Відома актриса і правозахисник Анджеліна Джолі написала есе в "The New York Times", в якому заявила, що позиція президента, що "мусульмани менш гідні захисту" - це навмисне розвалювання екстремізму.

"Америка прагне миру, тому що "велика частина світу знаходиться всередині Америки", - це слова Рональда Рейгана", - пише Джолі.

"Якщо ми розділимо людей за межами наших кордонів, ми розділимо себе", - упевнена актриса.

Анджеліна підкреслила, що, як матір шістьох дітей, вона хоче бути упевненою, що її рідна країна безпечна. Але, як зауважила зірка, нинішня політика Трампа принесе більше шкоди, аніж користі.

Поки що єдиним голівудським актором, який став на захист Трампа привселюдно, є Метью МакКонахі. Він закликав колег прийняти факт, що наступних чотири роки Трамп - президент США.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Арнольд Шварцнеггер, Анджеліна Джолі, Дональд Трамп,