Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Моя жахлива няня: казкова комедія для відмінного вечора

Моя жахлива няня: казкова комедія для відмінного вечора

multikino.com, 05.02.2017 00:53, (прочит: 1735 раз, коментовано: 0 раз)

Дивовижний сімейний фільм, який варто подивитися


Всі ми любимо казки, особливо відмінно екранізовані, на читання яких не потрібно витрачати час, а простіше включити фільм і на деякий час перенестися в іншу реальність, де все можна вирішити якщо не за допомогою чарівної палички, то хоча б магічними здібностями. У 2005 році на екрани вийшла сімейна комедія-фентезі, написана відомою актрисою і, як виявилося, відмінним сценаристом Еммою Томпсон, відомою масовому глядачеві за фільмами «Врятувати містера Бенкса», де актриса зіграла «мати» Мері Поппінс, «Гаррі Поттер», де Емма перевтілилася в ефемерну професорку Трелоні, «Реальна любов» і «Розум і почуття».

Перша з задуманої трилогії частина «Моєї жахливої ​​няні» розповідає про сім'ю Браунів, в якій не так давно померла мати, залишивши сиротами сімох дітей і чоловіка Саймона. Поки невтішний батько намагається впоратися з несподіваним горем, дітей потрібно виховувати. Саймон відшукав і попрощався вже з сімнадцятьма нянями, яких нестерпні діти цькували і виживали з дому. Наймаючи вісімнадцяту няню на ім'я МакФі, батько не сподівався на її довге перебування, а дітки вже будували плани, як її вижити з будинку. Але відбувається диво: няньці не тільки вдається взяти ситуацію в свої руки, а й діти починають помічати, що їх жахливі вчинки призводять до зовсім інших наслідків.

Друга частина комедії вийшла п'ять років по тому першою, в 2010 році. «Моя жахлива няня-2» розповідає про інші родини зі схожими проблемами: так як батьки двох сімейств пішли на війну, матері не можуть впоратися з пустотливими дітками і шукають будь-яку підмогу зі сторони. Зрозуміло, няня МакФі знову повертається і як добра фея рятує мам і виховує дітей за допомогою магії і доброти.

Сама Емма Томпсон зізнається, що сценарій до першої частини вона писала цілих дев'ять років, але результатом виявилася задоволена. Другий сценарій забрав у актриси менше часу і дію вона перемістила у військовій час. Якщо варто чекати третього фільму, жартує актриса, то він обов'язково буде в Англії нашого століття і, зрозуміло, чарівна няня МакФі і тут прийде на допомогу.

Відмінна сімейна комедія припаде до смаку не тільки малечі, а й дорослим людям, особливо всім тим, хто в дитинстві обожнював казки про Мері Попінс або про неслухняних дітей. А окремий «бонус» у вигляді зоряного складу: Емма Томпсон, Колін Ферт, Меггі Джилленхол, Рейф Файнс і Меггі Сміт не залишить байдужим навіть самого прискіпливого цінителя кіно.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Моя жахлива няня, Моя жахлива няня 2,