Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Анджеліна Джолі закрутила роман із Джаредом Лето

Анджеліна Джолі закрутила роман із Джаредом Лето

multikino.com, 02.02.2017 22:25, (прочит: 1985 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса і співак колсь вже були разом


Правду кажуть: стара любов просто так не минає. От і Анджеліна Джолі, здається, не відстає від свого колишнього чоловіка Бреда Піта і вже знайшла нове кохання. Раніше актрисі вже приписували роман із Джонні Деппом, з яким вони подружились на зйомках фільму "Турист", а зараз поширились чутки, що Джолі знайшла нового обранця - Джареда Лето, повідомляє "Ace Showbiz" з посиланням на "Heat".

"Джаред безтурботний і трохи божевільний – це тип Анджеліни", - констатує інформатор. "Він бере участь у кампаніях за права ЛГБТ та співпрацює з багатьма благодійними організаціями, точнісінько як Енджі. Коли вона подала на розлучення з Бредом, один із перших, хто їй подзвонив, був Джаред".

Як повідомляє інформатор, післ початку розлучення співак і актор зателефонував Джолі, щоб дізнатися, як вона почувається, а згодом вони зустрілися.

"Між ними ніби проскочив електричний струм. Вони всі ці роки були друзями, і між ними завжди була хімія", - зазначає джерело.

"Вона не квапиться заводити щось серйозне – не тепер, коли вона проходить через непросте розлучення і намагається отримати повну опіку над дітьми, але їй подобається Джаредова увага. Він піднімає їй настрій. Джаред не шукає зобов’язань, і через це він зараз ідеальний для Анджеліни", - пояснює інформатор.

Також інформатор запевняє, що вже зовсім скоро буде зроблена офіційна заява щодо стосунків Анджеліни і Джареда, а до тих пір фанати обережно ставляться до чуток про романи однієї з найкрасивіших і найвідоміших актрис Голівуду.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Анджеліна Джолі, Джаред Лето,