Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кейсі Аффлека звинуватили в сексуальних домаганнях

Кейсі Аффлека звинуватили в сексуальних домаганнях

multikino.com, 01.02.2017 23:00, (прочит: 1260 раз, коментовано: 0 раз)

"Дісталось" і Кіноакадемії, яка номінувала актора на "Оскар"


Здається, що шанси Кейсі отримати "Оскар" за роль у фільмі "Манчестер біля моря" значно впали.

Актриса Констанс Ву, зірка серіалу "Труднощі асиміляції" (Fresh Off the Boat), в своєму Twitter розкритикувала Кіноакадемію за номінацію Кейсі Аффлека, нагадавши, що в 2010 році після зйомок фільму "Я все ще тут" відразу дві учасниці знімальної групи подали на актора в суд за сексуальні домагання. В обох випадках справа закінчилася примиренням Кейсі з жінками до судових розглядів.

"Чоловіка, що домагався жінок, номінували на Оскар! Тому що хороша акторська гра значить більше, ніж людяність і принциповість! Тому що бідному хлопчикові так потрібна допомога!", - говорить один з саркастичних твітів актриси.

Констанс Ву зазначила, що їй все одно, чи вплине це на її акторську кар'єру - за словами актриси, куди більше її турбує, який приклад Кіноакадемія подає дітям, віддаючи номінацію Кейсі Аффлеку.

Хоча Кіноакадемія ніяк не відреагувала оффициально на заяву Констанс, букмекери відзначають, що шанси Аффлека отримати статуетку стали близькими до нуля, адже Кіноакадемія завжди відзначає публічні висловлювання та скандали, які стосуються номінантів.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Кейсі Аффлек, Манчестер біля моря,