Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Леонардо Ді Капріо стане новим

Леонардо Ді Капріо стане новим "Шерлоком Холмсом"

multikino.com, 01.02.2017 22:25, (прочит: 743 раз, коментовано: 0 раз)

Актор зіграє в екранізації документальної книги


Кінокомпанія Paramount Pictures вже купила права на документальну книгу Стівена Телті "Чорна рука", екранізацією которй займуться Gotham Group і Appian Way, що належить Леонардо ДіКапріо. Відповідно, він зіграє головну роль.

Лео перетвориться в Джо Петрозіно, якого на рубежі XIX і XX століть називали італійським Шерлоком Холмсом. Петрозіно був нью-йоркським поліцейським, методи якого сильно вплинули на те, як і понині діють американські захисники правопорядка. Джо Петрозіно славився своєю боротьбою з організованою злочинністю. Крім того, він був дружний з тоді ще комісаром поліції і згодом президентом Теодором Рузвельтом.

"Чорна рука" - так називалася банда, що складається з італійських емігрантів. Вона в основному займалася шантажем і викраденням людей з метою викупу. Фірмовою відмінністю злочинців були залишені ними картки з емблемою чорної руки. Петрозіно під кінець життя вів активну боротьбу з цим угрупованням, що вважається попередником американської мафії XX століття.

На даний момент кінокомпанії шукають сценариста, а Лео, крім акторської частини, візьме на себе продюсування стрічки спільно з Еллен Голдсміт-Вейн, Джеремі Белл, Дженніфер Девіссон і Натаніель Позі. Ешлі Брукс і Геббі Кентон займатимуться виробництвом фільму з боку Paramount.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Леонардо Ді Капріо, Чорна рука,