Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кращий фантастичний серіал 2016 року

Кращий фантастичний серіал 2016 року

multikino.com, 01.02.2017 02:20, (прочит: 1541 раз, коментовано: 0 раз)

Фантастичний серіал 2016 року з захоплюючим сюжетом


Картини, випущені в країнах південно-східної Азії, вже давно і міцно увійшли в життя багатьох європейських любителів кіно. Корейські серіали або, як їх інакше називають, дорами, незмінно користуються величезною заслуженою популярністю. Феномен такого явища полягає в різноплановості жанрів, надзвичайною щирості гри красивих акторів і особливого душевного настрою. Кожен глядач зможе знайти тут те, що до душі: відмінні мелодрами, барвисті історичні або захоплюючі дух містичні серіали, шкільна романтика та багато іншого змусять надовго відірватися від своїх звичних справ, щоб подивитися черговий шедевр азіатської кінематографії.

Сьогодні ми хочемо познайомити вас з сюжетом одного чудового серіалу, який став дуже популярним в 2016 році. Йтиметься про дораме Легенда синього моря. Картина відомого режисера Джин Хека, знята за сценарієм Пак Джі Уна, являє собою історичну корейську дорама в 20 епізодах по 60 хвилин кожен. У цьому фантастичному серіалі, заснованому на народній легенді про дуже сумно, знімалися такі популярні актори, як Лі Мін Хо, Чон Чжі Хен, Сін Ин Су і багато інших.

Легенда синього моря передає свою власну, оригінальну версію того стародавнього сказання, яке було народжене в далеку епоху царювання монархічної династії Чосон. Мила, добра і поки ще дуже наївна, красуня-русалочка не хоче жити вічно в морській безодні. Дівчина готова відмовитися від безсмертя, аби пізнати любов і стати такою ж, як всі звичайні жінки. Головна героїня Легенда синього моря дорама з російською озвучкою поки ще не здогадується про те, що людський світ дуже жорстокий. Її, таку благородну, недосвідчену, абсолютно непристосованих до життя на землі серед підступних людей, на кожній вулиці і перехресті може підстерігати справжня біда. На жаль, все найгірші побоювання, як правило, збуваються.

Одного разу русалочка познайомилася з привабливим чоловіком, який відомий в певних колах, як запеклий аферист. Цей цинічний чоловік не уявляє, що може якось отримати відмову в чому-небудь, що йому дуже захочеться дістати. Зірка кіноекрану, популярний актор Лі Мін Хо, талановито зобразив свого героя, як запеклого негідника. Хоча Хо Джун Дже від народження мав благородне походження, але навіть інтелігентні та освічені батьки не змогли прищепити своїй дитині позитивні людські якості. У сім'ї, як то кажуть, не без виродка.

Легенда синього моря дорама показує глядачам унікальний зразок характеру і поведінки афериста, абсолютно геніального в розробці і реалізації своїх незаконних намірів. Цей молодий симпатичний махінатор може легко обдурити навіть досвідченої людини, абсолютно не замислюючись над тим, наскільки боляче це може бути. Хо Джун Дже має надзвичайний природний акторський талант, що дозволяє героєві легко і швидко втертися в довіру кожного, хто попадеться йому на шляху.

На сайті asianfilm.ru ви самі зможете переконатися в тому, що справжні почуття змінюють навіть таких жахливих людей, як наш головний герой. Зустріч, що відбулася з милою, доброю дівчиною, готової пожертвувати собою заради земної любові, кардинально змінює характер Джун Дже. Під впливом чарівності русалоньки він сам стає зовсім іншою людиною. Весела картина виглядає надзвичайно легко і доставить вам чимало приємних хвилин під час її перегляду.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно