Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Новий сезон

Новий сезон "Доктора Хто" буде без самого Доктора

multikino.com, 01.02.2017 01:10, (прочит: 1497 раз, коментовано: 0 раз)

Пітер Капальді не продовжуватиме зйомки у серіалі


Пітер Капальді шокував фанатів "Доктора Хто" заявою про відхід з серіалу. Актор повідомив про це досить раптово, під час інтерв'ю на BBC Radio 2.

"Відчуваю, що мені пора рухатися далі, - сказав Капальді. - Мені сумно, звичайно, адже я люблю Доктора. Це приголомшливий серіал. Всі, хто працює над ним, заслуговують найкращих епітетів, але я завжди був людиною, який намагався урізноманітнити свою роботу".

За словами актора, його просили залишитися до закінчення контракту, проте він вирішив інакше. Новий сезон розпочнеться навесні, а остання серія за участю Капальді буде показана в кінці грудня.

Цей сезон стане також останнім для шоураннера Стівена Моффата. Він працював над проектом з 2010 року, і новий сезон "Доктора" довелося випустити пізніше через зайнятість Моффата на "Шерлоку". 11-м сезоном займеться Кріс Чібнелл.

Моффат прокоментував відхід Капальді так: "Чудовий, палкий, буйний Доктор Пітера все ще бореться за праве діло, і його найбільші пригоди попереду. Монстри всесвіту, стережіться: Капальді ще не покінчив з вами!"

"Як і Пітеру, мені доведеться покинути свою кращу роботу в житті, - продовжує Моффат. - Але знання того, що я йду в компанії кращої, найдобрішої і найбільш геніальної людини, злегка підсолодить гіркоту мого розставання з проектом".



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Доктор Хто, Пітер Капальді, Стівен Моффат,