Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Церемонія

Церемонія "Оскару" під загрозою зриву через Трампа

multikino.com, 30.01.2017 23:00, (прочит: 1083 раз, коментовано: 0 раз)

Причиною став різкий указ нового президента щодо імігрантів


Здається, актриса Меріл Стріп у своїй скандальній промові, в якій розкритикувала новообраного президента США Дональда Трампа, передбачила недалеке майбутнє, яке ми спостерігаємо вже зараз: неамериканських акторів та режисерів не допустять до країни, через що церемонія вручення Оскару може опинитися під загрозою. Зокрема, відомий іранський режисер Асгар Фархаді не приїде на церемонію вручення найпрестижнішої кінонагороди "Оскар", адже йому на заваді став новий антимігрантський закон Трампа.

Фільм Фархаді "Комівояжер" номінований на нагороду у категорії кращий фільм іноземною мовою.

Фархаді заявив, що має намір бойкотувати вручення "Оскара" через імміграційні обмеження, які торкнулись і громадян його країни, пише The New York Times.

Режисер зазначив, що у нього було бажання приїхати на престижну церемонію у Лос-Анджелесі, проте його обурила сама політика новообраного президента США. Тому Фархаді заявив, буде бойкотувати імміграційний закон, незважаючи на те, що його самого внесли у винятковий список.

"Цим я висловлюю своє засудження несправедливих умов, які створені для моїх співвітчизників і громадян інших шести країн, які намагаються легально в'їхати в Сполучені Штати Америки. Ми щиро сподіваємося, що нинішня ситуація не призведе до подальшого розриву між країнами", - наголосив іранський режисер.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Оскар, Дональд Трамп,