Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Лілі Колінз анорексія допомогла зіграти роль

Лілі Колінз анорексія допомогла зіграти роль

multikino.com, 29.01.2017 23:00, (прочит: 2212 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса зізналась, що це її особистий досвід


Лілі Коллінз, відома за роллю у фільмах "Місто кісток", "З любов'ю, Розі" і "Застряг в любові" зізналася, що підготуватися до ролі у фільмі Марті Ноксон "До кісток" їй допоміг юнацький досвід. У підлітковому віці актриса серйозно потерпала анорексією. Саме тому роль художниці (з великими харчовими пробілами) виявилася їй так близька. Лілі додала, що худла для ролі під контролем фахівців, щоб після закінчення зйомок без проблем повернутися до своєї нормальної ваги - зміни доходили приблизно до 8-9 кг.

У картині "До кісток" Лілі грає художницю Еллен, яка внаслідок емоційних проблем хворіє анорексією. Лікувати її береться лікар, якого грає Кіану Рівз. Він славиться своїми нетрадиційними методами.

"В минулому році я написала книгу «Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just Me» («Нефільтроване: ні сорому, ні жалю, тільки я»). Главу про свою проблему я закінчила якраз за тиждень до того, як отримала сценарій. Для мене цей фільм став способом розповісти свою історію і підняти тему, яка для багатьох молодих людей вважається забороненою".



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Лілі Колінз, До кісток,