Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Річар Келлі зніме нового

Річар Келлі зніме нового "Донні Дарко" з Джилленхолом

multikino.com, 29.01.2017 07:50, (прочит: 926 раз, коментовано: 0 раз)

Келлі обіцяє епічне повернення


За словами Річарда Келлі, сценариста і постановника оригінального фільму, повернення буде захоплюючим. Про це повідомляє Digital Spy.

"Донні Дарко" з Джейком Джилленхол у головній ролі вийшов на екрани в 2001 році. Актор зіграв шістнадцятирічного школяра, який дивом уникає смерті і після цього починає бачити незрозумілі речі. Дивна поведінка героя до чортиків лякає його батьків, друзів і сестру.

У 2009 році вийшов сиквел під назвою "С. Дарко", що відправився відразу на ДВД, але ні Річард Келлі, ні Джейк Джилленхол не мали вже до нього ніякого відношення, а сам фільм був негативно зустрінутий глядачами і критиками.

Сам Келлі ігнорує "С.Дарко", кажучи: "Я ніколи не бачив його і ніколи дивитися не стану. У мене немає ні найменшої поваги до людей, які зробили цей фільм, так що пішли вони всі на ...".

В власний сиквел режисер неодмінно збирається повернути Джилленхола: "Це повинен бути великий проект, амбітний і дорогий. Ще одна історія з всесвіту Донні Дарко безумовно має потребу в ресурсах. В іншому випадку це не має сенсу".



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Донні Дарко, Річар Келлі,