Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Ніна Добрев повернеться у

Ніна Добрев повернеться у "Щоденники вампірів"

multikino.com, 29.01.2017 07:00, (прочит: 2868 раз, коментовано: 0 раз)

Щоправда, лише в одну серію


Про це актриса натякнула в своєму інстаграмі, опублікувавши фото сценарію серіалу. Творці серіалу не раз дражнили шанувальників кажучи, що провідна актриса проекту Ніна Добрев повернеться під завісу шоу. Тепер же ця інформація підтвердилася офіційно, повідомляє Collider.

Актриса Ніна Добрев покинула популярне молодіжне телешоу, в якому брала участь з самого його початку, в кінці шостого сезону. За словами актриси, це був її особистий вибір, так як їй просто захотілося розслабитися, викроїти час для особистого життя і, можливо, перейти на якийсь новий професійний рівень.

"Я хочу бачити кінець цього персонажа і кінцівку самого шоу. Так що мені не терпиться повернутися і укласти Олену Гілберт назад в ліжко".

В кінці шостого сезону героїня Ніни Добрев була вбита, вона впала в кому, в якій знаходиться до цих пір. Так що повернення актриси не є таким вже сюрпризом і тим більше чимось надприродним.

Тріумфальне повернення героїні Добрев буде в останній серіїі восьмого сезону, яка називається "I Was Feeling Epic" ( "Я відчувала себе епічно").





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Ніна Добрев, Щоденники вампірів,