Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Помер Джон Гарт: зірка

Помер Джон Гарт: зірка "Гаррі Поттера", "Доктора Хто" і "Людини-слона"

multikino.com, 28.01.2017 22:25, (прочит: 2616 раз, коментовано: 0 раз)

Для сучасного глядача актор відомий за роллю містера Олівандера з "Гаррі Поттера"


Актор помер у віці 77 років.

Джон Херт дебютував у фільмі "Дикі і спраглі" 1962 році, але широку популярність йому принесла роль у фільмі "Людина-слон".

За свою більш ніж піввікову кар'єру Джон Херт прославився різноманітністю смертей своїх екранних персонажів. На YouTube можна побачити відео, в якому зібрані 40 екранних смертей артиста.

Артист неодноразово жартував з цього приводу свої "смертей": "Я дійшов до того, що мої діти вже не питають, чи помер я в своєму новому фільмі, а цікавляться, як саме помер". Артиста двічі номінували на "Оскар", при цьому він виступав і на театральній сцені - Херт входив до трупи "Королівської шекспірівської компанії".

У 2015 році артист оголосив, що хворий на рак підшлункової залози, а чотири місяці по тому лікарі повідомили про настання ремісії.

"Не сказати, щоб мене хвилювала смерть, але не можна дожити до мого віку і не замислюватися про це хоч трішечки", - говорив Джон Херт в серпні 2015 го. Незважаючи на висловлюваний Хёртом в інтерв'ю оптимізм, він помер від раку в суботу, 28 січня 2017 року.

"Сучасне суспільство занадто усереднене, і всі ми повинні якось пристосовуватися, - говорив сер Джон Херт в інтерв'ю The Guardian. - Ми стали одержимі небезпеками, які таїть в собі алкоголь, люди стали менше пити, та й взагалі не піддаються спокусам. Люди стали надзвичайно критичними. Але маятник одного разу хитнеться назад. Так завжди відбувається. За часів моєї молодості було важко жити. Але набагато веселіше!"

В останні роки Херт продовжував активно зніматися у фільмах: "Меланхолія", "Виживуть лише коханці", "Крізь сніг".

У цьому році повинні вийти три фільми з участю Джона Херта. У нього залишилися двоє синів і дружина.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Джон Гарт,