Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Закон ночі" Бена Аффлека провалився у прокаті

multikino.com, 27.01.2017 22:25, (прочит: 728 раз, коментовано: 0 раз)

Здається, у когось проблеми?


Гангстерська драма "Закон ночі" - екранізація роману Денніса Ліхейна, за яку взявся Бен Аффлек і, на жаль, провалився.

Критики не прийняли стрічку: з 175 рецензій, поданих на Rotten Tomatoes, позитивних всього 56. 32% схвалення - це більше, ніж у "Бетмен проти Супермена" (27%), але менше, ніж у "Розрахунків" (51%). Американська преса рознесла фільм в пух і прах за "драматичну інертність" та "кашу на екрані".

У світовому прокаті "Закон ночі" заробив всього 16,5 млн доларів, 10 з яких припадає на Америку. У Європі, де рекламна кампанія була більш ніж достатньою, картина теж не нашкрябала великих грошей - виручка становить приблизно два млн доларів.

Виробництво картини обійшлося в 65 млн доларів, і це без врахування тих мільйонів, які Warner витратила на просування. У студії був фінансовий партнер - компанія RatPac-Dune Entertainment, однак як саме розподілилися витрати, не повідомляється.

Як стверджують джерела Variety, Warner зазнає збитків у розмірі 75 млн доларів. "Закон ночі" може принести додаткові гроші за рахунок продажу прав на VOD і телевізійний показ, але навряд чи окупить свій бюджет.

Поки ж головне питання - як вплине провал картини на відносини кінокомпанії Warner і Бена Аффлека. Критики пророкують, що навіть мільйонні збитки не повинні вплинути на зайнятість актора. Аффлек зайнятий в екранізаціях коміксів DC, де грає Бетмена, а також працює на студії як режисер. Свого часу його "Операція" Арго "" принесла Warner "Оскар" за кращий фільм.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Бен Аффлек, Закон ночі,