Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Київ: вдень і вночі 3 сезон чекає своїх шанувальників в квітні 2017 року!

Київ: вдень і вночі 3 сезон чекає своїх шанувальників в квітні 2017 року!

multikino.com, 27.01.2017 02:26, (прочит: 2135 раз, коментовано: 0 раз)

Чудова новина чекає на глядачів Нового каналу: серіал "Київ: вдень і вночі" продовжений на 3 сезон.


Дивитися онлайн нові серії можна вже в квітні 2017 року. У новому сезоні ми побачимо продовження пригод наших героїв в столиці України. Альбіна, Віктора, Саша, Оксана і багато інших героїв будуть радувати нас своїми цікавими ситуаціями і життєвими випадками. Всі вони приїхали до Києва з однією метою: досягти успіху, знайти хорошу роботу і весело провести час. Тепер їм мені потрібно працювати на городі у бабусі в селі, адже вони живуть у величезному мегаполісі, в якому доступні всі можливості.

У минулих сезонах наші учасники провели безліч цікавих зустрічей, прогулянок, розмов та інших кумедних ситуацій. У них народилася дитина, про батьківство якого досі сперечаються кілька чоловіків. Також хлопці закохувалися і розлучалися один з одним, будували відносини і так само успішно розривали їх. Єдине, чого у них ще не вийшло - так це стати щасливими в большом городе, в якому так складно знайти свою любов і покликання.

Далеко не просто приїхати з маленького містечка або села і відразу влитися в русло столичного життя, яка так всіх поглинає. Саме тому наші хлопці щосили намагаються знайти тут свої місця, побратися один з одним і зрозуміти, де ж їх місце призначення. Цікаво, чи зможуть актори серіалу Київ: вдень і вночі 3 сезон визначитися зі своїми уподобаннями, мріями та бажаннями? Якщо Вам цікава відповідь на це питання обов'язково подивіться нові серії, які будуть показувати по телевізору і в інтернеті вже навесні 2017 року.

Ну а поки згадаємо, що ж цікавого було в нашому улюбленому серіалі в минулих серіях. Альбіна вирішила сісти на дієту, щоб схуднути і знайти собі гарного хлопця. Накачаний Віктор їй вже дуже набрид і тепер їй потрібен нова людина, з яким вона зможе провести приватне і власний час. Саша, будучи найкрасивішим з усіх, вирішив боротися за свою дитину, але при цьому він не забуває розважатися на стороні з іншими дівчатами. Оксана назавжди покинула квартиру хлопців, і тепер шукає своє призначення в інших спальних районах столиці України. Петя продовжує зустрічатися з Альбіною, Хоча її велику вагу вже дуже його напружує. Йому важко спілкуватися, соромно гуляти знайомитися з іншими друзями.

Цікаво, що ж чекає цих молодих людей в третьому сезоні, який всі ми з вами так сильно чекаємо? Не забудьте подивитися нові серії серіалу Київ: вдень і вночі 3 сезон 2017 на Новому каналі. Прем'єра першої серії чекає вас вже в самому початку квітня 2017 року та обов'язково Вам дуже сильно сподобається.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах