Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Дакота Джонсон розкритикувала

Дакота Джонсон розкритикувала "50 відтінків сірого" за надмір еротики

multikino.com, 27.01.2017 00:10, (прочит: 1389 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса заявила, що вона здатна на більше


Дакота Джонсон, зірка еротичної стрічки "50 відтінків сірого" вже не вперше зізнається, що втомилася від сексу. Після зйомки першої частини еротичні мелодрами актриса заявила, що її стомлюють зйомки еротичних сцен.

Перед прем'єрою продовження "50 відтінків" Джонсон слідом за своїм партнером по фільму - Джеймі Дорнаном в інтерв'ю глянцю Glamour знову ж поскаржилася на сексуальні сцени. Дакота зазначила, що багато чого ще може робити на екрані, крім того як грати секс

"Не те, щоб я зовсім хочу відмовитися від відвертих зйомок, але я можу робити на екрані і інші речі. Можливо, я буду зніматися в яких фільмах з сексуальними сценами, а можливо, буду робити щось зовсім інше. Але я знаю, що готова рухатися далі", - рішуче заявила Джонсон.

Актриса розповіла, що іноді шкодує про зйомки в еротичній стрічці, проте в цілому вдячна за можливості, які перед нею відкрилися після зйомок у фільмі.

"Завдяки зйомкам я пізніше взяла участь в інших проектах і багато подорожувала. Нарешті, завдяки "П'ятдесятьом відтінкам сірого" я опинилася в світі, в якому завжди хотіла бути", - зізналася Дакота.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Дакота Джонсон, Джеймі Дорнан, 50 відтінків сірого,