Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Юна зірка

Юна зірка "Кімнати" приєднається до фільму "Хижак"

multikino.com, 26.01.2017 23:00, (прочит: 756 раз, коментовано: 0 раз)

Актор Джейкоб Трембле з'явиться у фантастичному бойовику


Фантастичний бойовик "Хижак" поповнює акторський склад: до інших акторів приєднається юна зірка фільму "Кімната". Зйомки бойовика почнуться в лютому в канадському Ванкувері. Раніше було підтверджено участь у фільмі Бойда Холбрука, Стерлінга К. Брауна, Кіген-Майкла Кі, Треванта Родса і Олівії Мунн.

11-річний канадський актор зіграє сина персонажа Бойда Холбрука, колишнього морського піхотинця, який першим виявляє присутність жорстоких прибульців, але виявляє, що ніхто йому не вірить. Його син страждає аутизмом і стає жертвою знущань в школі, проте хлопчик опиняється ключовою фігурою в сутичці через свою неймовірну здібність до вивчення мов.

Популярність до Джейкоба Трембле прийшла після ролі в драмі "Кімната", за яку він отримав більше десятка престижних нагород, а його колега Брі Ларсон - Оскар за головну жіночу роль. Цього року його можна буде побачити разом з Джулією Робертс і Оуеном Вілсоном в драмі "Чудо" за однойменним бестселером Р. Дж. Паласіо і в драматичному трилері "Книга Генрі" режисера Коліна Треворроу.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Джейкоб Трембле, Хижак,