Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Девід Ейр признав провал

Девід Ейр признав провал "Загону самогубців"

multikino.com, 23.01.2017 22:25, (прочит: 938 раз, коментовано: 0 раз)

Режисер написав великий лист фанатці


Девід Ейр опублікував свій лист одному з фанатів фільму, в якому він відверто зізнається, що фільм вийшов з недоліками.

Прихильнику, який назвав "Загін самогубців" шедевром, Девід написав наступне: "Я вам дуже дякую. Я знаю, що це спірне кіно, хоча я щиро прагнув зробити щось інше, з унікальним стилем і подачею.

Я черпав натхнення в божевіллі оригінальних коміксів. Створення фільму - це звивистий шлях, а не пряма лінія. Я багато усвідомив. Люди хочуть того, чого хочуть, у всіх є своє уявлення про те, як повинен виглядати, ходити і говорити кожен окремо взятий персонаж. Якщо ви націлені зняти картину, яка потрапить всім, то дуже легко скотитися до ванількі. Але я пішов на це. І я знаю, що у "Загону" повно недоліків, чорт забирай, та весь світ знає. Ніщо не ранить так сильно, як всі ці відгуки в газетах, які шматують роки твоїх поту, крові і сліз. Ця гра суцільно складається з ненависті.

Стрічка виявилася неймовірно успішною в фінансовому плані. Нарешті світу були представлені багато крутих персонажів з всесвіту DC. І успіх цей пов'язаний саме з силою DC, їх чудовими персонажами. Хотів би я щось змінити і зняти по-іншому? Так, безумовно.

Якби я мав машину часу, Джокера я б зробив центральним лиходієм, сконструював би більш приземлений сюжет. Мені необхідно врахувати всі позитивні і негативні моменти в цій історії, щоб винести з них урок. Я обожнюю створювати кіно і обожнюю DC. Я кинув школу і фарбував будинки, щоб заробити на життя. Мені пощастило мати таку роботу, яка є у мене зараз. І наступного разу я просто зобов'язаний дати персонажам саме такий сюжет і таку історію, яких вони заслуговують. Я відповідаю за свої слова. (І про всяк випадок: ніякого секретного видання "Загону самогубців", в яке включена купа сцен з Джокером, не існує)".


Нагадаємо, що довгоочікуваний блокбастер за участю Уілла Сміта, Джареда Лето, Марго Роббі, Кара Делевінь, Віоли Девіс та інших зібрав негативні відгуки критиків, але заробив загалом рахунку 745,6 мільйона доларів.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Загін самогубців,