Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Які бувають жанри кіно

Які бувають жанри кіно

multikino.com, 20.01.2017 02:21, (прочит: 459 раз, коментовано: 0 раз)

Всі ми любимо дивитися фільми.


Але чи знаєте ви, які бувають жанри, і що вони насправді означають. Їх класифікація - це дуже складна і ще не до кінця сформована тема. Але ми постаралися виділити одні з найпопулярніших і, дати їм короткий опис.

Неможливо не любити!

Бойовик. У цьому жанрі особлива увага приділяється бійок, поєдинків і т.д. Задіяно багато каскадерів, які виконують складні трюки. В основному, в таких фільмах сюжет простий, не надто заплутаний. Головний герой бореться зі злом і всіма хлопцями, які його втілюють. В кінці - завжди перемагає добро.

Вестерн. Якщо брати класичні фільми такого жанру - це сюжети, в основному відбуваються на Дикому Заході США в ХIХ столітті. Присутній конфлікт або з владою, або з бандою злочинців, або з хлопцями, які полюють за грошима. Все вирішується за допомогою бійок і насильства. Протягом усього фільму відчувається незалежність і свобода.

Детектив - жанр, де є злочинець, який скоїв щось погане (грабіж, вбивство). Людина, яка веде розслідування - детектив. І в кінці фільму таємниця розкривається, винного карають.



 

Драма. Ці фільми багатосюжетні, чуттєві і складні. Як правило, в них йде розповідь про приватне життя головного героя, його проблеми і переживання. Зачіпаються також і загальнолюдські теми. Трагедія - це один з жанрів драми. У центрі сюжету такого фільму є боротьба головного героя з суспільством, долею. В кінці - герой, як правило, гине.

Історичний фільм. Це фільми, зняті на реальних подіях. Бюджети таких кінострічок дуже великі, а сцени масштабні.

Плакати чи сміятися?

Комедія. Ви її точно ні з чим не переплутати. В сюжетні лінії чітко видна комічність головного героя. Ці фільми викликають у глядачів сміх, і підвищують настрій.





Мелодрама. Ці фільми, побудовані на почуттях головних героїв, їх внутрішній світ і духовності. Чітко простежується грань між добром і злом, любов'ю і ненавистю.

Непередбачуваний сюжет очікує вас!

Пригоди. Повна «чаша» різноманітності. Пейзажі та події часто змінюються, сюжетні лінії переплітаються один з одним. У чому відмінність від бойовика? У тому, що акцент робиться не на фізичній силі головного героя, а на його логіці і розумі, його можливості перехитрити лиходія. Підсумок - щасливий кінець.

Триллер, в перекладі з англійської - трепет. Ці фільми змушують глядача переживати, хвилюватися за головного героя до кінця фільму, і спостерігати за ним, затамувавши подих. Цей жанр не можна чітко визначити і виділити його в межі.

Жахи. Здатні викликати у глядача відчуття страху, хвилювання і тривоги. Протягом усього фільму ми очікуємо, що ось-ось станеться щось жахливе.





Фантастика, в перекладі з грецького - мистецтво уявляти. Сюжет, де режисери можуть втілити всі свої мрії. Тут вигадка переважає над реальністю. Присутні речі, яких немає в реальному житті. Одним з піджанрів фантастики є фентезі. Головна відмінність цих фільмів в тому, що всі дії відбуваються в світах, де є ельфи, гноми, перевертні, і інші нереальні істоти. У цій групі, завжди виділяють містику, де люди дію спільно з таємничими силами.

Це «ТОП» найбільш популярних жанрів кіно від Контрамарка. У кожному з них є такі шедеври кінематографу, які безсумнівно коштувати побачити.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно