Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Мартін Фрімен покинув дружину через іншу жінку

Мартін Фрімен покинув дружину через іншу жінку

multikino.com, 20.01.2017 07:50, (прочит: 2967 раз, коментовано: 0 раз)

Зірку серіалу "Шерлок" спокусила фанатка


16 років стосунків можуть іноді полетіти "коту під хвіст". Як виявилося нещодавно, причиною розлучення Аманди Аббінгтон та Мартіна Фрімена стала інша жінка, його колега та прихильниця. Про це повідомило джерело "The Sun".

"Аманда дуже розлютилася через це – вона приперла його до стіни, вимагаючи відповідей щодо його відносин із цією жінкою, котра теж працює в цьому бізнесі", - засвідчив інформатор.

Як повідомлюять ЗМІ, Еббінгтон виявила електронні листи, якими обмінювався її чоловік із однією з фанаток "Шерлока", і це теж не посприяло вирішенню конфлікту пари. Перед виходом 4-го сезону серіалу пара заявила про розлучення, 42-річна Аманда з дітьми лишилася жити в будинку, а Мартін перебрався до квартири в Лондоні.

"Це сумно і це засмучує, бо ти думаєш, що довіку будеш разом із кимось, проте або буде так, або ви розійдетеся, й ми обоє прийшли до рішення, що розлучитися буде краще для нас обох. Нам дуже пощастило, що наш розрив настільки чистий, особливо по відношенню до дітей", - поділилася Аманда.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Мартін Фрімен, Аманда Аббінгтон,