Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Три затягуючі серіали, які можна подивитися за вихідні

Три затягуючі серіали, які можна подивитися за вихідні

multikino.com, 17.01.2017 20:02, (прочит: 1818 раз, коментовано: 0 раз)

Якщо у вас немає часу сидіти за екраном в будні дні, ці серіали врятують на вихідних


Сучасний ритм життя рідко коли дає можливість після роботи прийти додому і плюхнутися перед екраном ноутбука або телевізора з планом подивитися хороший і довгий серіал. Це чудово розуміють і творці таких шедеврів, які вмістили все: шикарних акторів, захоплюючий сюжет і якісну зйомку в кілька годин, які можна викроїти у вихідні і відпочити за цікавою історією.

Записки юного лікаря (8 серій)

Для всіх фанатів «Гаррі Поттера» - Деніела Редкліффа, цей серіал буде як мед на душу, адже талановитий актор грає тут головну роль. Ну, а якщо ви примудрилися не познайомитися в цим юнаком в популярному фентезі, саме час дивитися як молодий лікар Володимир, який приїхав в невелике село, намагається виконувати свій лікарський обов'язок не звертаючи уваги на характерні звичаї жителів глибинки. Забобони, упередження і плітки - з цим доведеться зіткнутися лікарю Бомгарду. До речі, серіал заснований на творі Михайла Булгакова, а дивитися потрібно цей та інші кращі і нові серіали в HD якості.

Містечко (3 серії)

Так, «Шерлок» підійшов до кінця, а розлучатися з улюбленим серіалом і тим більше з його героями не дуже-то хочеться. Якщо ви з таких фанатів, ми радимо обов'язково подивитися серіал «Містечко» з Ендрю Скоттом в головній ролі. Харизматичний лиходій Моріарті з Шерлока тут грає колись успішного хлопця, який змушений повернутися в рідне місто через смерть батьків. Тепер Марк повинен підняти на ноги сестру і доглядати бабусю, яка втратила сина і невістку. Але обставини смерті батьків - самогубство - турбують Марка і він вирішує провести розслідування самостійно, попутно стикаючись з тим, що скелети у власній шафі не так легко приспати.

Ляпас (8 серій)

Цей серіал змусить задуматися про безліч цінностей, які ставляться під загрозу іноді через один невірний крок або дію. У центрі сюжету компанія друзів, яка завжди поділяє всі радощі й негаразди між собою. На одному з барбекю гість дає ляпас дитині, яку дуже розбалували батьки. Справа могло би скінчитися серйозною розмовою і перевихованням, але мати вирішує подати на запальну людину в суд. Цей крок руйнує багаторічну дружбу, але чи буде це кінцем? Що цікаво, кожна серія показує внутрішні конфлікти і рішення кожного з учасників конфлікту, попутно оголюючи всі погані риси характеру і недосконалі моральні принципи людини і суспільства.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

серіал, Містечко, Ляпас, Записки юного лікаря,