Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Три серіали з високим рейтингом від глядачів

Три серіали з високим рейтингом від глядачів

multikino.com, 12.01.2017 02:54, (прочит: 1420 раз, коментовано: 0 раз)

Ми-то знаємо, що глядач відрізняє хороший серіал швидше, ніж критик


У цьому списку не буде гучного британського «Абатства Даунтон» або «Менталіста», «Доктора Хауса», «Ігор престолів» і так далі. Тут тільки ті серіали, які залишилися поза увагою критиків або ж вони не встигли їх подивитися, але які полюбилися глядачам своїм захоплюючим сюжетом, красивими декораціями і відмінними акторами.

1. Корона

У головних ролях: Клер Фой, Метт Сміт, Ванесса Кірбі

Цей серіал, створений Британією і США, вже став одним з найбільш гучних і не дивно, адже під прицілом сценаристів і режисерів виявилася нині правляча королева Великої Британії - Єлизавета ІІ. Крім того, серіал вже назвали найдорожчим - він «переплюнув» навіть дорогі «Ігри престолів», які тривають шість сезонів.

Перший сезон, який можна завантажити безкоштовно серіали торрент, розповідає про юність принцеси Єлизавети, її весілля з принцом Філіпом, про останні роки правління короля Георга VI і перші кроки юної королеви. Молода Клер Фой, яка зіграла непросту роль королеви Єлизавети вже отримала заслужений «Золотий глобус» за гру, а аудиторія серіалу з кожним днем ​​зростає.

2. 11.22.63

У головних ролях: Джеймс Франко, Кріс Купер, Сара Гадоні

Стівен Кінг, написавши історію про фантастичний порятунок Джона Кеннеді, точно знав, що робить - книга захопила розуми мільйонів читачів, а серіал, який вийшов на екрани в лютому минулого року, додав письменнику ще відданих фанатів. Восьмисерійний гострий серіал розповідає про Джейка, сучасного вчителя, який волею випадку виявляється в минулому і має зробити все, щоб фатального пострілу, який забрав життя президента США Джона Кеннеді, не сталося. Однак, він не врахував, що минуле може не тільки затягувати в свій ритм, але і перешкоджати виконанню завдання.

3. Чистий геній

У головних ролях: Дермот Малруні, Август Прю, Одетт Еннейбл

Для всіх любителів медицини і продуманих серіалів, цей - справжня знахідка. Молодий геній із Силіконової долини, який мріє отримати визнання, впевнений, що він придумав новий і єдиноправильний підхід до лікування людей. Для того, щоб реалізувати свої ідеї, хлопець створює справжній лікарський дует з хірургом, який не перший рік крутиться в тій сфері. Вони відкривають власну лікарню і рішучий намір змінити лікувальний світ. Але хірург приховує своє темне кримінальне минуле, а юний геній приховує, що революцію в світі лікування він хоче зробити не найбільш законним способом.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

серіал, Корона, Чистий геній, 11.22.63,