Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

На що варто піти в кіно в січні

На що варто піти в кіно в січні

multikino.com, 11.01.2017 00:10, (прочит: 979 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд гучних кінопрем'єр січня 2017 року


Перші зимові місяці - одні з найбільш насичених для кінематографу, адже оголошують переможців визначних кінопремій, презентують нові фільми, на які варто звернути увагу протягом року.



Які фільми варто переглянути в кінотеатрі у січні?



1. Assassin's Creed: Кредо вбивці



Коли: з 5 січня

Завдяки революційним технологіям, які дозволяють викликати в пам'яті спогади колишніх поколінь, Каллум Лінч (Майкл Фассбендер) проживає пригоди свого предка Агілара в Іспанії 15-го століття. Каллум дізнається, що є нащадком членів загадкового таємного товариства асасинів. Накопичивши неймовірні знання і навички, він вступає в протистояння з могутньою і жорстокою організацією тамплієрів в наші дні.



2. Ла-ла-ленд



Коли: з 12 січня

Це історія любові старлетки, яка між прослуховуваннями подає каву але мріє статети актрисою, і фанатичного джазового музиканта, вимушеного підробляти в заштатних барах. Але успіх, який раптово прийшов до закоханих, починає підточувати їх відносини.



3. Закон ночі



Коли: з 12 січня

Дія відбувається в Америці часів сухого закону. Головний герой картини, син поліцейського, заробляє бутлегерством, в результаті чого він виявляється залучений в життя кримінального світу.



4. Мовчання



Коли: з 19 січня

У XVII столітті два священика-єзуїта піддаються насильству і переслідуванням під час мандрівки по Японії, куди вони приїхали з метою знайти свого наставника і поширювати християнське Євангеліє.



5. Народження нації



Коли: з 19 січня

Історико-драматичний байопік про чорношкірого раба-бунтівника Нейта Тернера. Вірячи в свою богообраність, Тернер сприймає затемнення як знак згори: чорна долоня накриває сонце. Під його проводом спалахує повстання, яке приголомшило рабовласницьку Америку.



6. 2+1



Коли: з 19 січня

Життя головного героя було легке й безтурботне до тих пір, поки одна з його колишніх не підкинула йому немовля. Вирішивши, що така проблема йому не потрібна, він поїхав шукати матір дівчинки Глорії. Але все склалося інакше...



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Кредо вбивці, Ла-ла-ленд, Мовчання, Закон ночі, Народження нації, 2+1,