Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Керрі Фішер поховали у великій таблетці

Керрі Фішер поховали у великій таблетці

multikino.com, 07.01.2017 22:25, (прочит: 1977 раз, коментовано: 0 раз)

Також разом з прахом Керрі Фішер поховали прах її матері


Керрі Фішер та Деббі Рейнольдс поховали 6-го січня на кладовищі Голівуд-Хіллз, причому прах "принцеси Леї" помістили у велику копію таблетки-антидепресанту.



Брат Керрі Тодд та її донька Біллі Лурд вирішили, що такими діями вони вшанують актрису та її почуття гумору і те, що вона усе життя провела борючись із захворюванням та людськими забобонами. 



Раніше повідомлялось, що Керрі Фішер страждала біполярними розладами, через що завжди носила із собою таблетки, які полегшували напади та свого пса, бульдога Гері, який також допомагав справлятися із хворобою.



"Улюбленим скарбом Керрі була велетенська пігулка "Прозаку", яку вона купила багато років тому. Велика пігулка. Вона любила її, зберігала в себе вдома, і ми з Біллі подумали, що їй би цього хотілося", - поділився брат Керрі, Тодд. "Ми не змогли знайти нічого доречнішого. А Керрі б це сподобалося. Це була її улюблена річ, тож ось як ми вчинили. І так вони разом і будуть разом тут і на небесах, і нас це влаштовує", - додав він.



Напередодні похорону відбулася меморіальні служба, яку відвідало чимало зірок Голівуду: Гвінет Пелтроу, Меріл Стріп, Мег Раян та Джордж Лукас.



Разом із Керрі поховали і її матір, яка померла наступного дня після доньки. Останніми словами актриси Деббі Рейнольдс були: "Я хочу бути з Керрі".



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Керрі Фішер, Деббі Рейнольдс, похорони,