Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Від драми до комедії: 5 кращих фільмів цієї зими, які ви могли пропустити

Від драми до комедії: 5 кращих фільмів цієї зими, які ви могли пропустити

multikino.com, 06.01.2017 11:09, (прочит: 1510 раз, коментовано: 0 раз)

Мультфільм, пригодницький фільм або комедія - ці фільми точно прикрасять ваші вихідні!


Нещодавно перша Американська академія кіномистецтв представила довгий список фільмів, номінованих на Оскар. Дивно, але цей рік був багатим на кінопрем'єри - в список увійшло практично вісімсот фільмів! Ми не пропонуємо переглянути всі - ви ж не член кіноакадемії (або так?) і  час також не гумовий. Тому пропонуємо зосередитися на п'яти цікавих фільмах цієї зими, і яких ви точно ще не бачили!

1. Примарна краса, реж. Девід Френкел

Фільм, який зібрав неймовірний зірковий акторський склад: Кейт Уінслет і Хеллен Міррен - лауреати кінопремії Оскар, Вілл Сміт, Едвард Нортон, Кіра Найтлі - номінанти, притягне до екрану навіть найбільш цинічну людину. У центрі картини Говард (Вілл Сміт), у якого недавно сталася сімейна трагедія - померла маленька дочка, яка для батька була центром Всесвіту. Невтішного колегу намагаються повернути до життя колеги, пропонуючи йому писати листи, і Говард дійсно починає їх писати, але він адресує їх не людям, а Часу, Смерті і Любові.

2. Ваяна, реж. Рон Клементс, Дон Холл

Життєрадісний мультфільм від студії Дісней - кращий варіант для перегляду довгими, зимовими вечорами. Юна Ваяна - дочка вождя невеликого племені на острові серед океану. Все своє життя дівчина мріяла про подорожі і на жаль, мрії хоч і судилося збутися, але неприємним способом: Ваяна втрачає своїх рідних і щоб їх знайти, вона повинна переплисти океан. Компанію їй складе напівбог Мауї; удвох друзі повинні зустрітися з небезпекою, подолати страх і зустріти багато нових друзів.

3. Поганий Санта 2, реж. Марк Уотерс

Фільм з гумором розповідає, що в Різдво можливо все, навіть речі, які на перший погляд здаються нереальними. Віллі - ловелас і любитель випивки, одного разу вирішує зав'язати з таким життям і стати нормальною людиною. На такий важливий крок його штовхає хлопчик Терман, який вірить, що в Різдво можна все, навіть почати нове і краще життя. Але, як виявилося, попрощатися з поганими звичками важко, і Вілл вирішує «наостанок» пограбувати магазин, переодягнувшись в костюм Санти.

4. Союзники, реж. Роберт Земекіс

Драма, яка перенесе вас в минуле століття і покаже війну з вивороту. Молодий американець Макс (Бред Пітт) під час свого спецзавдання знайомиться з юною француженкою (Маріон Котійяр), яка також перебуває в рядах опору. Після закінчення війни пара одружується, будує сім'ю в мирному світі. Але одного разу Макс дізнається, що весь цей час в тилу був шпигун і всі докази вказують на його дружину, Маріанн. Тепер чоловікові доведеться вибирати між любов'ю до жінки і любов'ю до країни.

5. Новорічний корпоратив, реж. Джош Гордон, Уілл Спек

Ще одна новорічна комедія тепер вже про велику компанію в передсвятковий час. Кейт (Дженніфер Еністон) керує величезною фірмою і відчуває, що їй не вистачає рук. Для допомоги вона наймає свого молодого і відчайдушного брата на посаду керівника однієї філії. Коли жінка вирішує закрити філію, брат умовляє почекати до свят, так як він мріє зробити корпоратив і «підігнати» сестрі клієнта. Кейт погоджується, але прийшовши в офіс після корпоративу вона розуміє, що це була найбільша помилка в її житті.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Примарна краса, Поганий Санта 2, Ваяна, Союзники, Новорічний корпоратив,