Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Пройшла церемонія вручення нагород Critics Choice Awards 2017

Пройшла церемонія вручення нагород Critics Choice Awards 2017

multikino.com, 03.01.2017 23:00, (прочит: 1310 раз, коментовано: 0 раз)

Нагороду "Вибір критиків" отримав фільм "Ла-ла-ленд"


У номінації «Кращий актор» нагорода була присуджена Кейсі Аффлеку за роль у фільмі «Манчестер біля моря». Нагороду за кращу жіночу роль присудили Наталі Портман. 



У номінації «Кращий екшн-фільм» перемогла військова драма Мела Гібсона «З міркувань совісті», що розповідає про рядового санітара Десмонда Доссе. Зігравший Досса актор Ендрю Гарфілд був визнаний кращим актором в екшн-фільмі, а жіночу нагороду в цій категорії отримала Марго Роббі з «Загіну самогубців».



«Дедпул» переміг в категорії «Краща комедія». Райана Рейнольдса, який зіграв у ній головну роль, визнали кращим комедійним актором. Кращою ж комедійною актрисою стала Меріл Стріп за стрічку «Флоренс Фостер Дженкінс».



Премію «Вибір критиків» в номінації «Кращий актор другого плану» отримав американець Махершала Алі за роль у фільмі «Місячне сяйво». Кращою актрисою другого плану кінокритики США і Канади визнали Віолу Девіс, яка зіграла в драмі «Огорожі», яка розповідає про расизм в США 1950-х років.



Серед науково-фантастичних фільмів і хорорів переміг фільм «Прибуття» канадського режисера Дені Вільнева, до того ж фільм отримав премію за кращий адаптований сценарій.



У номінації «Кращий фільм іноземною мовою» кінокритики присудили перемогу трилеру «Вона» виробництва Франції, Німеччини та Бельгії. Стрічка режисера Пола Верховена розповідає про парижанку, яка пережила важку психологічну травму.



Кращим анімаційним фільмом став диснеївський «Зоотрополіс», який обігнав такі стрічки, як «У пошуках Дорі», «Кубо і легенда самурая», «Ваяна», «Червона черепаха», «Тролі».



Серед серіалів головні нагороди завоювали проекти HBO: «Гра престолів» була названа «кращим драматичним серіалом», а в категорії «кращий комедійний серіал» перемогла «Кремнієва долина». 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

нагорода, 2017,