Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Він повернувся: вийшла перша серія телесеріалу

Він повернувся: вийшла перша серія телесеріалу "Шерлок"

multikino.com, 02.01.2017 23:00, (прочит: 578 раз, коментовано: 0 раз)

Серія під назвою "Шість Тетчер" вийшла в перший день нового року на телеканалі ВВС


Новий сезон, який глядачі чекали майже три роки з перервою на спеціальний різдвяний випуск у 2016 році, нарешті стартував і, варто відзначити, що британські видання, які попереджали про похмурість серії, були праві.



Родина Ватсонів поповнилася маленькою дівчинкою Розамунд, хресними батьками (цілком очікувано) стали Молл, місіс Хадсон та Шерлок Холмс. Останнього наприкінці третьої серії третього сезону повернули в Британію після таємничої появи на всіх екранах країни мертвого злодія Моріарті. Тепер Шерлок очікує першого ходу від давнього ворога і паралельно розслідує злочини, доглядає за дитиною.



Якщо фанати очікували яскравої і веселої серії, то їхні сподівання здійснилися рівно наполовину: хороші жарти, давні знайомі, насиченість і швидкість оповідання - все це знайомо з перших трьох сезонів. Але друга частина серії видалася для всіх несподіванкою (без спойлерів!), хоча ті, які читали оригінальні розповіді сера Артура Конан-Дойля, могли бути готовими до сюжетних поворотів.



Наступні серії під назвою "Брехливий детектив" і "Остання справа Холмса" можуть цілком змінити хід подій. Друга серія, як повідомили режисери серіалу, буде перегукуватися із оповіданням "Шерлок Холмс при смерті", а у третій серії з'явиться новий злодій, якого зіграв відомий актор Тобі Джонс.



Що цікавого варто очікувати ще? "Шість Тетчер" дала прихильникам не лише причину для суму, але й багато деталей для роздумів. Здається, нас очікують несподіванки у вигляді третього брата Холмса - Шезерфода (про якого багато говорили за останні три роки і якого згадав Майкрофт наприкінці серії) і розгадка таємниці появи мертвого Моріарті.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Шерлок, Шість Тетчер, 4 сезон,