Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Крістен Стюарт зіграє відому американку-вбивцю

Крістен Стюарт зіграє відому американку-вбивцю

multikino.com, 01.01.2017 23:40, (прочит: 982 раз, коментовано: 0 раз)

Це буде друга спроба Голівуду розповісти про відомі події


Зірка "Сутінків" зніметься у фільмі про Ліззі Борден, американці, яка стала відомою завдяки знаменитій справі про вбивство її батька і мачухи, в якому її звинувачували.



Трупи батька Ліззі Борден і її мачухи були виявлені 4 серпня 1892 року. Спочатку поліція вважала, що до вбивства подружжя Борден причетні інші люди, але з часом поліцейські впевнилися у підозрі, що саме Ліззі скоїла подвійне вбивство. Вона була заарештована. Газети всіляко звинувачували Ліззі Борден у вбивстві. У той же час просте населення було хорошої думки про Ліззі і встало на її захист. Процес йшов 10 днів і Ліззі була виправдана.



Історія Ліззі Борден екранізувалася неодноразово - в 2014 році в Голлівуді зняли "Ліззі Борден взяла сокиру" з Крістіною Річчі в головній ролі. У новому ж проекті компанію Крістен Стюарт (яка, швидше всього, і буде грати роль Ліззі) складуть Хлоя Севіньї, Фіона Шоу, Джеймі Шерідан. Знімати фільм буде режисер-початківець Крейг Вільям МакНейлл, який до цього працював в жанрі короткометражних картин.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Ліззі Борден, Крістен Стюарт,