Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Перші глядачі вже побачили нову серію

Перші глядачі вже побачили нову серію "Шерлока"

multikino.com, 30.12.2016 23:40, (прочит: 1034 раз, коментовано: 0 раз)

Відгуки були опубліковані у провідних газетах Британії


Прем'єра четвертого сезону популярного детективного серіалу "Шерлок" каналу BBC відбудеться в ніч з 1 на 2 січня 2017 року. Автори серіалу обіцяють, що три нові серії не залишать байдужими шанувальників - на них чекають гучні потрясіння. Шоураннер і продюсер "Шерлока" - Марк Гатісс - запевняє, що новий четвертий сезон в підсумку виявиться найбільш похмурим з усіх. 20 грудня в британській столиці відбувся передпрем'єрний показ першої серії, що отримала назву "Шість Тетчерів".

Den Of Geek: "Світло поступається місцем темряві"

"Сценарист Марк Гатісс, судячи з усього, вирішив злегка прискорити темп оповіді. Залишивши похмурість позаду, перша серія сезону - "Шість Тетчерів" - виводить гумор на перший план: прикол на приколі приколом поганяє. Це найкраще підтвердження того факту, що автори зібрали відмінний акторський склад, якому не чужа комедія. Так, Фріман і Камбербетч можуть показати вам і екшн, і зворушливу сценку, але ці двоє ніколи не виглядають більш щасливими, ніж в той момент, коли вони обмінюються колючими репліками, яких в серіалі досить багато. Правда, до кінця першої серії від гумору не залишиться і сліду: світло поступається місцем темряві. І тут стає зрозуміло, що така велика кількість жартів потрібна була лише для того, щоб збалансувати більш похмурий третій акт".



Газета Metro: "Перший епізод" Шерлока "дуже і дуже хороший"

"В основу епізоду "Шість Тетчерів" покладено розповідь Артура Конан Дойля "Шість Наполеонів", в центрі сюжету якого знаходиться історія про пошук в бюстах французького імператора дорогої перлини. Шанувальникам цей епізод "Шерлока" запам'ятається не тільки з тієї причини, що він розповідає про цікавий злочин, а й тому що в ньому містяться відсилання до майбутніх серіій, яким судилося змінити хід подій серіалу. Іншими словами, він дуже і дуже хороший. Вам обов'язково варто його подивитися".



Radio Times: "Це точно не Рейхенбахський водоспад"

"Цікавіше дивитися першу серію нового сезону "Шерлока", ніж торішній спеціальний епізод "Потворна наречена"? Безперечно. Краща ця серія в серіалі? Ні, це точно не "Рейхенбахський водоспад". У першій серії четвертого сезону немає жодного інтригуючого сюжетного повороту, яких в фінальному епізоді другого сезону було як мінімум кілька, немає тут і нічого схожого на гіпнотизуюче суперництво Шерлока і Моріарті. Чи хороша ця серія в цілому? Так. У неї є всі шанси в перший вечір Нового року залучити до екранів телевізорів, як шанувальників, так і сторонніх глядачів. Навіть незважаючи на те, в якийсь момент вам захочеться, щоб за вікном все ще був би 2016-й".



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Шерлок, відгуки,