Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Раян Гослінг розповів про підготовку до фільму

Раян Гослінг розповів про підготовку до фільму "Ла-ла-ленд"

multikino.com, 29.12.2016 22:25, (прочит: 680 раз, коментовано: 0 раз)

Актор брав уроки гри на фортепіано цілих 3 місяці


До зйомок у мюзиклі "Ла-Ла Ленд" Райан Гослінг поставився надзвичайно серйозно - і протягом трьох місяців до того, як почався безпосередній знімальний процес, самостійно вчився грати на фортепіано.



У "Ла-Ла Ленд" Гослінг грає джазового музиканта, життя якого змінюється після зустрічі з молодою актрисою (Емма Стоун). Всі сцени, на яких Гослінг грає на фортепіано, за наполяганням режисера фільму, Дем'єна Шазелла, знімалися цілим дублем, а не монтувалися з окремих кадрів:



"Райан погодився на завдання, яка виявилася справжнім викликом його здібностям. Ми не збиралися "вирізати" сцени, ми збиралися знімати одним тривалим дублем - щоб довести, що грає насправді він", - розповів Шазелл. "Я давно мріяв, щоб у мене з'явився час навчитися грати на фортепіано", - додав сам Райан Гослінг. "Де ще тобі платять за те, щоб три місяці просто сидіти за фортепіано і грати? Це був один з кращих періодів пред-продакшн в моїй кар'єрі", - зізнався актор.



Цікаво, що в "Ла-Ла Ленд" поряд з Гослінгом знявся і цілком професійний піаніст - музикант Джон Ледженд, ось тільки у фільмі йому дісталася роль гітариста, і Джону теж довелося навчатися грі на новому інструменті.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Ла-ла-ленд,