Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кращі фільми-фентезі 2016 року, які ми так довго чекали

Кращі фільми-фентезі 2016 року, які ми так довго чекали

multikino.com, 30.12.2016 19:37, (прочит: 2793 раз, коментовано: 0 раз)

Екранізації улюблених історій, несподівані історії про добро і дружбу, неймовірні стрічки про перемогу над собою


Поряд з драмами, якими нас пригощає кінематограф із завидною регулярністю, фільмами, яких режисери «з народження» готували до Оскару або Золотого глобуса, так хочеться побачити щось по-справжньому добре, мотивуюче і трохи магічне. Пропонуємо вам три кращих фільми-фентезі цього року, які точно піднімуть настрій і прикрасять ваш вечір.

1. Піт і його дракон

Фентезі-пригода, яка перенесе вас у вигаданий світ письменників С.Філда і Сетона Міллера, вдало екранізована режисером Девідом Лоурі. Стрічка розповідає про 70-ті роки минулого століття і про маленького хлопчика, який через катастрофу виявляється сам в лісі, без батьків. Тут на нього чекають небезпечні звірі і повна темрява, але все відступає, коли малюка Піта під свою опіку бере величезний дракон. Своєрідна фантазія на тему Мауглі або Тарзана, історія розповідає про абсолютно неймовірною дружбу людського дитинчати і фантастичного звіра-дракона, яка триває довгих шість років, поки одного разу ідилію не руйнують люди, які прийшли вирубувати ліс. Піт волею випадку потрапляє до людей і довіряється новій подрузі Грейс, розповідаючи, що в лісі без нього залишився кращий друг, дракон, названий хлопчиком на честь улюбленого книжкового героя, - Елліот. Цей фільм доступний на в інтернеті з оригінальним дубляжем і неймовірною графікою. Насолоджуйтесь і вірте в чудеса!



2. Доктор Стрендж

Цей фільм - «дітище» всесвіту DC, створеного коміксами і нарешті втіленого в екранну версію. До речі, в головній ролі грає знаменитий британський актор Бенедикт Камбербетч, нове амплуа якого буде до смаку всім любителям його у вигляді «детектива з кепкою». Доктор Стрендж був одним з найуспішніших нейрохірургів, до нього ставали в чергу, благали спасіння. Але одного разу доктор потрапляє в аварію, яка позбавляє його головного - рухливості рук. Зовсім зневірившись і поставивши хрест на своїй кар'єрі, доктор їде з міста, намагаючись знайти когось, хто поверне його пальцям можливість рухатися і оперувати. Стрендж потрапляє до мага, стає її учнем і раптово розуміє, що його завдання - протистояти злу і захищати всіх людей на планеті.



3. Будинок дивних дітей міс Сапсан

Довгоочікувана екранізація книги Ренсома Ріггз королем фентезі Тімом Бертоном змусила всіх фанатів дивовижних дітей прикипіти до екрану, затамувавши подих. Джейкоб з дитинства ріс на дідових розповідях про війну і про дітей, які були зовсім іншими і незвичайними - вміли літати, керувати водою і повітрям, бути невидимими і творити дива. Все життя вірячи, що розповіді - це не більше ніж вигадка, Джейкоб стає свідком загадкового вбивства діда і тепер все, що він хоче - зрозуміти, хто вбив рідну йому людину і чи існують насправді діти, яких дідусь знав більш ніж півстоліття тому.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

фентезі, Дракон Піта, Дім дивних дітей міс Сапсан, Доктор Стрендж,