Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Сім захоплюючих серіалів, які можна подивитися за вечір

Сім захоплюючих серіалів, які можна подивитися за вечір

multikino.com, 30.12.2016 10:47, (прочит: 1856 раз, коментовано: 0 раз)

Кілька серій, неймовірні сюжети і безліч деталей, які ніколи не вмістяться у фільм


Якщо ви хочете провести ледачий вечір за переглядом чогось цікавого, але на довгу оперу часу і бажання немає, а фільми здаються вам банальними і нерозкритими, ці серіали підійдуть якнайкраще.



1. Гудіні, 2 серії (2014 рік)



Едріен Броуді справжній майстер перевтілень - на цей раз він перетвориться в хлопчика-вихідця з єврейської сім'ї, який, одного разу побачивши виступ вуличного фокусника, мріє стати ілюзіоністом. Через багато років Гудіні знатимуть мільйони, але як йому це вдалося?



2. Городок, 3 серії (2012 рік)



Особливо до смаку серіал припаде любителям Моріарті з серіалу «Шерлок». Марк Ніколас повертається додому через роки на похорон батьків, які дивним чином наклали на себе руки. Тепер на плечах Марка молодша сестра, хвора бабуся і таємниця, яку він хоче розкрити - як же насправді загинули батьки?



3. І нікого не стало, 3 серії (2015 рік)



Гідна екранізація книги Агати Крісті «10 негренят». Вісім незнайомих людей виявляються на острові через запрошення господарів. Але будинок пустує, господарі ще не приїхали, а всім керує підозріла пара слуг. Запис, який включається під час обіду, обіцяє всім смерть за зло, яке вони вчинили і кожен день хтось із гостей гине. Хто вбивця і кого потрібно звинувачувати за запрошення?



4. Що знає Олівія? 4 серії (2014 рік)



Короткий серіал розповідає про 20 років життя сім'ї Олівії Кіттерідж. Олівія - вчителька, яка строго відноситься не тільки до учнів, але і до себе і сім'ї. Чим це шкодить її синові і чоловікові, які всіма силами намагаються розбудити в жінці любов і співчуття? Неймовірна історія про сім'ї кожного з нас.



5. Записки юного лікаря, 8 серій (2012-2013 рік)



Несподівана екранізація Булгакова з Деніелом Редкліффом в головній ролі розповідає про труднощі буття молодого лікаря, який працює в глушині, стикаючись з невіглаством і забобонами своїх хворих.



6. 11.22.63, 8 серій (2016 рік)



Довгоочікувана і насичена екранізація книги С.Кінга про вбивство Кеннеді. Вчителю Джеку випадає унікальна можливість повернутися в минуле на півстоліття і запобігти одному з найгучніших вбивств ХХ століття. Але чи зможе він змінити минуле, яке ревно оберігає свої таємниці і закони?



7. Майстер втечі, 3 серії (2013 рік)



Як адвокат Уілл незрівнянний - він веде найважчі кримінальні справи і завжди виграє. До нього в клієнти просяться всі, хто бажає уникнути покарання, але одного разу Уілл виправдовує людину, яку підозрюють у вбивстві і це призводить до страшних наслідків.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

серіали, поради, Майстер втечі, Гудіні, І нікого не стало, 11.22.63, Записки юного лікаря, Що знає Олівія, Містечко,