Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Осиротілий пес Керрі Фішер став інтернет-сенсацією

Осиротілий пес Керрі Фішер став інтернет-сенсацією

multikino.com, 29.12.2016 01:10, (прочит: 1646 раз, коментовано: 0 раз)

Крихітний бульдог Гері має власний instagram-акаунт


Гері Фішер, невеличкий бульдог, якого Керрі називала своїм "серцем" був активним у мережі, постив фото та із любов'ю відгукувався про свою хазяйку. 



В останні роки малюк був вірним компаньйоном "принцеси Леї", допомагаючи їй боротися з біполярним розладом. Він  супроводжував її в поїздках та на телешоу, на червоних доріжках та інтерв’ю, у Білому домі та в Каннах.



"Гері – він наче моє серце. Гері дуже відданий мені, він мене заспокоює. Він тривожиться, коли він не коло мене", - розповіла кілька років тому Фішер. 



Гері був поряд із Керрі й тоді, коли у неї стався інфаркт. Знаючи, як акторка сильно його любить, її дочка Біллі Лурд привезла песика до неї в лікарню, коли всі ще сподівалися на диво.



"Я буду тут, чекатиму на тебе, матусю...", - у день, коли Керрі опинилася в реанімації, цей запис з'явився в Twitter Гері разом із фото, де малюк дивиться в вікно. Останій запис від імені Гері з'явився тоді, коли акторка померла від зупинки серця.



Прихильники "принцеси Леї" висловлюють співчуття під фото Гері і бажають йому щастя разом із "новою мамою", донькою Керрі.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Гері Фішер, принцеса Лея,