Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

В очікуванні Оскара і малюка: Наталі Портман розповіла багато особистого

В очікуванні Оскара і малюка: Наталі Портман розповіла багато особистого

multikino.com, 28.12.2016 00:10, (прочит: 1375 раз, коментовано: 0 раз)

Неочікувано для прихильників, Наталі розговорилася на шоу Еллен Дедженерис


Як розповіла актриса, її друга вагітність зовсім не схожа на першу. Коли вона чекала сина Алефа, якому зараз вже п'ять років, Наталі зрозуміла, що їй доведеться порушити її звичайну систему харчування. Портман - сувора веганка, вона навіть на своєму весіллі пригощала гостей вегетаріанський стравами і відмовилася від весільного торта. Але коли Наталі завагітніла в перший раз, то зрозуміла, що їй нестерпно хочеться яєць і молочних продуктів, які вона зазвичай не вживає. "Я їла багато яєць (особливо на початку) і просто не могла жити без вершків - будь-яких: збитих, що входять до складу десертів і самих звичайних ...", - згадує актриса.





Але тепер, під час її другої вагітності, в Наталі з'явилися зовсім інші харчові пристрасті. "На цей раз все не так погано - я об'їдають, в основному, ананасами і огірками. Хоча деколи мені так хочеться з'їсти буріто, що я просто не можу втриматися. Ну що ж, це може і не так вже корисно, зате так смачно. .. ", - зізналася Портман.



Між іншим, як пожартувала одна з приятелька актриси, Портман в цьому році цілком може отримати "Оскар", який їй пророкують за роль Жаклін Кеннеді у фільмі "Джекі". Адже коли Наталі була вагітна в минулий раз, вона стала власницею своєї першої статуетки. Так що, можливо, її вагітність знову спрацює, як талісман, і принесе Портман другий "Оскар".



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

вагітність, Оскар,