Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

5 відомих акторів, які втратили усе після одного фільму

5 відомих акторів, які втратили усе після одного фільму

multikino.com, 27.12.2016 23:00, (прочит: 1459 раз, коментовано: 0 раз)

Вони були успішними і знаменитими, але обрали не ті картини


Шон Коннері "Ліга видатних джентльменів"



Ви, звичайно ж, пам'ятаєте його чудову роль у фільмі про Джеймса Бонда. Але не так давно Шон Коннері приєднався до тих найстаріших акторів, яким залишається тільки дивитися фільми, а не зніматися в них. Дякувати за це треба фільму «Ліга видатних джентльменів» - амбітній спробі екранізувати знаменитий комікс Алана Мура. У підсумку всі зненавиділи цей фільм, і сам Алан Мур теж. Найсумніше, що свого часу у Коннері був вибір між цією роллю і роллю Гендальфа у "Володарі кілець", і він поставив не на той фільм. В результаті в 2005 році знаменитий актор оголосив, що йде на пенсію.



 



Кевін Костнер "Водний світ"



Все закінчилося через його роль у фільмі, який майже весь світ вважає повним провалом. Незважаючи на те, що творцям кіно вдалося компенсувати свої витрати за рахунок продажів DVD - дисків, "Водний світ" облаяли всі, хто тільки міг. У підсумку рейтинг самого Костнера разом з фільмом пішов вниз, і вже після репутація Кевіна не піддавалася реанімації.

 

 

 

Демі Мур "Стриптиз"



Фільм зібрав 12% гнилих помідорів на однойменному сайті, присвяченому фільмам - невдачам. Після цього Демі випала з голлівудського потоку, і так і не змогла реабілітуватися. Її привілейована позиція, яку вона зайняла після фільму "Привид", була назавжди втрачена.

 

 

 

Холлі Беррі "Жінка - кішка"



Холлі Беррі стала володаркою "Оскара" після фільму "Бал монстрів", і творці фільму за однойменним популярнейшему коміксу були дуже наполегливі, пропонуючи їй роль чарівної і небезпечної злодійки в образі кішки. Холлі зважилася на цей дуже різкий стрибок зі звичного амплуа, але підсумком всього цього стала номінація на саму актрису в анти-премію "Золота малина".

 



Джек Лойд "Зоряні війни. Епізод I: Прихована загроза"



Зрозуміло, що Джек Лойд не мав якийсь видатної кар'єри до фільму «Зоряні війни», але дитяча версія Дарта Вейдера дивним чином негативно позначилася на кінематографічній долі Джека Лойда. Сам він сказав: "Слава після "Зоряних воєн" перетворила моє життя на пекло на землі. Саме тому я припинив зніматися". Дивно, але зйомки і подальший успіх викликали негативну реакцію в родині хлопчика-актора, а в школі його "травили" через це. В результаті Джек в 2001 році припинив зніматися в кіно.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

фільм, Золота Малина,