Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

10 новорічних фільмів, які треба подивитися на свята

10 новорічних фільмів, які треба подивитися на свята

multikino.com, 27.12.2016 07:50, (прочит: 2312 раз, коментовано: 0 раз)

Якщо вам набридли стандартні фільми в новорічну ніч, ці картини складуть достойну конкуренцію


Реальне кохання



"Любов навколо нас. Вона реально всюди", - такими словами починається цей фільм, і, здається, можна дивитися його сто разів, і він все одно не набридне. Закоханий в свою домробітницю письменник, старіюча рок-зірка, сумуючий прем'єр-міністр, вдівець, порно-актори - всі герої цього фільму стали свідками чогось дуже важливого. Так, перебільшуємо, звісно, так не буває в житті. Але це кіно-мрія, тому циніків прохання не турбувати.



 



Один вдома



Режисер Кріс Коламбус зняв фільм "Один вдома" в 1990 році, і з тих пір жоден Новий рік без нього не обходиться. Настільки сильно нам всім полюбилася зворушлива казка про хлопчика, який зумів освоїтися в несподівано ворожому світі і не втратити віру в чудеса.



 



Відпустка за обміном



Чудовий, добрий і по-зимовий затишний фільм про те, що зміни в житті дуже часто йдуть на користь. Особливо сучасним нам, що через Нього Чи не вистачає сміливості відключити телефон на вихідні або на час сеансу в кіно. Після перегляду хочеться наслідувати приклад Кемерон Діаc і Кейт Уінслет і рвонути куди-небудь далеко. І обов'язково з пригодою.





Щоденник Бріджит Джонс



Ми любимо цей фільм. Є в ньому щось душевне і по-домашньому тепле, тому щороку в один із зимових вечорів ми кутається в плед, беремо великий кухоль какао і залишилися з свят солодощі і насолоджуємося історією звичайної дівчини Бріджит Джонс, яка сміливо вбирається в костюм кролика і при цьому мало переймається над тим, що подумають про неї оточуючі.



 



Інтуїція



"Інтуїція" - правильний фільм, побачений, точно падаюча зірка, в потрібний час. Ненав'язливий, з доречним жартами, приємною картинкою, хорошим акторами і з чудовою новорічною атмосферою, яка пробирається прямо під шкіру. Хочеться опинитися поруч з коханою людиною, а якщо її поки немає, то помріяти про таку ж прекрасну зустріч, як у головних героїв.





Різдвяна історія



"Різдвяна історія" - це гідне втілення класичного твору Чарльза Діккенса в анімаційній стрічці, багатою духом Різдва і таким терпким присмаком казки. Тому історія фінансиста Скруджа дає нам шанс повірити в те, що навіть глибоко розчаровані в цьому світі людина, якій чуже все благе, може знову почати радіти життю і полюбить чарівне свято Різдво.



 



Сім'янин



Бувають такі картини, починаючи дивитися які, очікуєш типову американську комедійну мелодраму, а отримуєш постріл в голову. "Прикидаючись" милою іздвяної казкою, фільм з Ніколасом Кейджем майстерно розкриває тему сімейних цінностей і реального життєвого щастя, що гідно оплесків і величезного глядацького спасибі.





Ноель



Дивно-невагомий фільм з божественними Сьюзен Сарандон і Пенелопою Крус. Трохи меланхолії, трохи втоми, трохи смутку - все це напередодні Різдва в Нью-Йорку. Здається, нічого незвичайного - переплетення людських доль, але відчуття дива витає десь в повітрі. Нехай чари зустрічаються рідко, нехай навіть тільки один раз в рік - але воно є.





Старий Новий рік



Це відмінна кінокартин в новорічної ночі, що об'єднує всіх людей по всьому світу, і в любові, звичайно. За дві години, що триває фільм, ми встигаємо простежити за вісьмома історіями, які, переплітаючись між собою, вчать нас прощати і любити, відпускати один одного і цінувати. Окремо слід згадати значний акторський склад і зі смаком підібрану музику.



 



Чарлі і шоколадна фабрика



Тим Бертон все-таки чарівник, а ця його казка просто чудова в усіх відношеннях. Декорації та спецефекти, гумор на грані, філософія, герої і актори - світ шоколадної фабрики продуманої тут до дрібниць, тому здатний подарувати вам справжнє святково-щасливе настрій зі смаком вершкове помадки.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Різдво, Новий рік, фільми,