Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Бред Пітт розкритикував Анджеліну Джолі

Бред Пітт розкритикував Анджеліну Джолі

multikino.com, 26.12.2016 23:00, (прочит: 1577 раз, коментовано: 0 раз)

Здвається, у актора вривається терпець


Днями Ленс Шпігель - адвокат Бреда Пітта, який представляє актора в його шлюборозлучному процесі, виступив на прохання свого клієнта із заявою, в якій актор вперше сформулював свої претензії на адресу Анджеліни Джолі.



Шпігель заявив від імені Пітта, що Джолі ігнорує інтереси дітей, регулярно допускаючи просочування інформації в пресу про їхню сім'ю. "Вона, мабуть, зовсім не в змозі контролювати цей процес. Або ж ще гірше - робить це свідомо, переслідуючи при цьому свої цілі"- уточнив адвокат.



За відомостями Бреда, серед інших відомостей, які потрапили в ЗМІ "з подачі" Анджеліни - імена психотерапевтів і психолога, який контролює зустрічі дітей з Піттом. Що, на думку актора, абсолютно неприпустимо. У підсумку Бред зажадав, щоб суд заборонив Джолі розголошувати надалі не тільки будь-яку інформацію, їх що стосується дітей, але і всієї їх сімейного життя.



Окрім того Бред впевнений, що колишня дружина налаштовує дітей проти нього і тому в родині трапляються добрячі конфлікти. Серед останніх: відмова старших дітей спілкуватися з ним, постійні докори зі сторони дівчаток Захари і Шайло, які стають на сторону батька, а молодші близнюки Нокс і Вів'єн узагалі страждають без тата.



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Джолі-Пітт, діти, розлучення,