Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Мілітцер і Мюнх – перевезення вантажу без проблем

Мілітцер і Мюнх – перевезення вантажу без проблем

multikino.com, 24.12.2016 15:00, (прочит: 320 раз, коментовано: 0 раз)

І велика компанія і звичайна людина, як я, яка потребує перевезення вантажу в іншу країну, хочуть, щоб послуга була якісною і надійною


Якісно, вчасно, без проблем із документами та без затримок у часі – це ті мінімальні вимоги, які висуваються до будь-якої транспортно-експедиторської компанії, яка надає послуги транспортування вантажів. Але як часто ми бачимо в новинних блоках повідомлення про те, що чимало фур чи вантажівок простоюють на кордонах з проблемами через документи, іноді довозять вантаж пошкодженим або в порушеному стані цілісності? Зрештою, з такими проблемами найчастіше стикаються саме одиничні користувачі послуг, які, бажаючи перевезти вантаж за кордон, не завжди обирають якісного постачальника послуг. Саме тому, коли в мене та родини виникло питання, як перевезти практично все нажите роками в Україні майно в Німеччину без проблем із вантажем та нашими нервами, потрібну компанію прийшлось шукати довго.



Зрештою, за допомогою порад товаришів та детального огляду відгуків, наш вибір впав на компанію Мілітцер і Мюнх http://www.mum-net.com.ua/rus/rastamozhka-gruzov, яка не лише швидко доставляє вантаж, але й забирає на себе всі проблеми із розмитненням вантажу .



Зважаючи на те, що необхідних речей у нас виявилося вдосталь, ми обрали послугу вантажного перевезення автомобільним транспортом. Це не лише найшвидший спосіб отримати вантаж, але й найбільш доступний для нас, як пересічної родини, по співвідношенню ціни та якості послуг. Звернувшись до компанії, ми з дружиною одразу перерахували приблизні габарити, вагу та кількість речей. Зокрема, найбільш проблемним для нас вважалося перевезення доньчиного фортепіано, адже річ і крихка, і старовинна, і доволі делікатна у відношенні – кілька «стрибків» по наших ямах без належного закріплення і з інструментом можна попрощатися! Окрім того, вдосталь нахвилювалися через ціну такого перевезення, адже і музичний інструмент, і побутові речі та кухонне приладдя легко розбиваються – чи витримають вони перевезення в цілісному вигляді? І як хоч трішки, але зекономити?



В результаті ми зупинилися на послузі відправки вантажу попутним транспортом. У цьому випадку клієнт, тобто моя родина, оплачує вартість дороги лише в один кінець, а перевізник повертає цими грошима вартість шляху і не несе втрат чи фінансових ризиків.



З оформленням та збором необхідних документів на вивезення речей нам також допомогли і вже через тиждень, приїхавши до Німеччини, ми отримали свої речі в цілісності та у збереженому стані. Що, очевидно, не могло не потішити доньку, яка найбільше переживала за свій музичний інструмент і дружину, яка ще в Україні задалась метою перевезти чи не всю домашню порцеляну.



Переїзд у іншу, малознайому для тебе країну – це завжди стрес для психіки, адже інша мова, незнайомі люди і обмаль тих зв’язків, які були на батьківщині. Але хоча б з одним стресом ми розпрощалися ще на рідній землі – правильно обравши вантажну компанію і зберігши всі улюблені речі та спогади в збереженому стані.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

перевезення, вантаж,