Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

5 кращих різдвяних фільмів для недільного вечора

5 кращих різдвяних фільмів для недільного вечора

multikino.com, 25.12.2016 23:00, (прочит: 2580 раз, коментовано: 0 раз)

Насолоджуйтеся переглядом!


"Це чудове життя"



Фільм "відкривається" звуками пишного джазового оркестру в класичному американському стилі 40-х і з перших же хвилин задає святковий настрій. Сюжет, на перший погляд, не дуже позитивний: головний герой - Джордж Бейлі, власник кредитної компанії, напередодні Різдва розмірковує про самогубство, тому що засмучений негараздами, раптово впавшими на нього. Але від похмурих планів його рятує ангел-хранитель, який показує йому, як багато Джордж значить для інших людей і яким сумним був би світ без нього. Свого часу "Це чудове життя" було номіноване на 5 "Оскарів", але не отримала стрічка жодного - але тим не менш стала улюбленою різдвяною кількох поколінь. Починаючи з 1970-х років, в Штатах цей фільм показують по телебаченню кожне Різдво.



 



"Один вдома"



Не важливо, 1990-ті на дворі або 2017 ий, деякі комедії ніколи не вийдуть з моди. Чарівність і кмітливість Кевіна МакКалістеров, популярні саундтреки і фраза "Вибачте, якщо ображу, але ви не занадто старі, щоб боятися?" роблять цей фільм улюбленим для всього світу.



 



"Чудо на 34 вулиці"



У США цей фільм став чи не синонімом свята. З моменту виходу оригінальної версії в 1947 році стрічка пережила п'ять реінкарнацій, одна з яких - бродвейський мюзикл. Історія Санта Клауса з універмагу "Мейсіс" або "Коул" (як в версії 1994 роки) і маленької дівчинки, яка найбільше вірить в чудеса, нагадує про те, що Різдво - це не просто дата в календарі.



 



"Відпустка за обміном"



Спостерігати за романтичними пригодами Кейт Уінслет і Кемерон Діаз, які на час вирішили обмінятися своїми життями, потрібно в колі подруг. Ідеальну атмосферу для співчуття героїням фільму створять ароматний глінтвейн і теплий светр.



 



"Дуже Мюреївське різдво"



Судячи по трейлеру цього мюзиклу Софії Копполи, запорука успішної різдвяної вечірки - це Джордж Клуні. І хоча сперечатися з цією думкою важко, це не основна причина для того, щоб подивитися фільм. За сюжетом, Білл Мюррей організовує святковий ефір свого телешоу і переживає, що погодні умови завадять гостям його відвідати. У фіналі трапляється диво і ми спостерігаємо щось на зразок голлівудського "Блакитного вогника" - тільки з Майлі Сайрус. Варто відзначити, що більшість акторів грають самих себе і спостерігати за ними стає ще цікавіше.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Різдво, фільми, поради,