Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ВВС випускає новий серіал з Томом Харді і зірками

ВВС випускає новий серіал з Томом Харді і зірками "Гри престолів"

multikino.com, 25.12.2016 07:00, (прочит: 2021 раз, коментовано: 0 раз)

Продюсером проекту виступає Рідлі Скотт, а сценаристом і шоураннером - Стівен Найт


Сюжет міні-серіалу "Табу"розгорнеться в 1814 році і розповість про Джеймса Ділейні (Харді), шукача пригод, який повернувся з Африки з 14 алмазами. Ці дорогі камінці він отримав не зовсім законним шляхом, але проблема навіть не в цьому. Головна мета героя Харді - помста за смерть батька. Відмовляючись продавати свою справу Ост-Індській компанії, герой вирішує побудувати свою продовольчу корабельну імперію. Тим самим він вплутується в небезпечну гру між двома ворогуючими націями, Великобританією і США.



Крім Тома Харді в серіалі також з'являться Майкл Келлі ( "Еверест", "Картковий будиночок"), Джонатан Прайс ( «Пірати Карибського моря»), Уна Чаплін ( "Чорне дзеркало", "Гра престолів") і Девід Хейман ( "Макбет"). Серіал заснований на оригінальній історії, написаній Харді і його батьком, який також значиться в титрах шоу в якості консультанта. Продюсує "Табу" компанія Рідлі Скотта Scott Free і організація самого Харді Son & Baker.



Прем'єра 8-серійного проекту намічена на 7 січня 2017 року на каналі BBC One (для жителів Великобританії) і 10 січня 2017 року на каналі FX для американських глядачів.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Табу, серіал,