Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Касові збори Walt Disney перевищили сім мільярдів

Касові збори Walt Disney перевищили сім мільярдів

multikino.com, 22.12.2016 00:30, (прочит: 544 раз, коментовано: 0 раз)

Успішний старт фільму "Ізгойодін: Зоряні війни. Історії"


дозволив компанії Walt Disney встановити черговий абсолютний рекорд кіноіндустрії.

Як повідомляє видання The Wrap, вона стала першим голлівудським мейджором, якому вдалося заробити в світовому прокаті більше семи мільярдів доларів. Чотири найкасовіших кінопроекту 2016 року. "Перший месник 3: Протистояння", "У пошуках Дорі", "Зверополіс" і "Книга джунглів" вийшли під брендом Walt Disney, збори трьох з них перевищили один мільярд доларів.

Також в активі компанії фільм "Доктор Стрендж", заробітки якого на момент написання даної замітки перевищили 650 мільйонів доларів, при цьому він ще не стартував на деяких ринках, зокрема, такому важливому для Голлівуду, як японський. Стартові збори першого спінофф "Зоряних воєн" склали 290 мільйонів доларів. Найімовірніше, цей фільм також запрацює в світовому прокаті близько одного мільярда доларів.

"Це історичне досягнення стало можливим, тому що всі наші студії представили в цьому році справді блискучі роботи, запропонувавши захоплюючі історії, які знайшли відгук у глядачів різної статі, віку, національностей", прокоментував успіх компанії глава Walt Disney Studios Алан Хорн.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно