Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

5 кращих мультфільмів 2016 року

5 кращих мультфільмів 2016 року

multikino.com, 21.12.2016 01:51, (прочит: 1262 раз, коментовано: 0 раз)

Добігає кінця 2016-й кінорік, а отже саме час підбити деякі підсумки.


У п'ятірці найкасовіших фільмів відразу три - анімаційні. Це знову руйнує стереотип, мовляв, на мультики ходять тільки діти. Ні, і мами з татами, і молодь, і люди у віці. Що з усього багатого вибору їм полюбилося особливо? Далі список.



1-2. "Зоотрополіс" та "У пошуках Дорі"



Студія Disney поставила культові мультфільми на потік і продовжує дивувати. Неймовірно, але обидві картини зібрали в світовому прокаті понад мільярд доларів, що досі нікому не вдавалося. Про такий успіх можуть тільки мріяти і більшість блокбастерів. "Зоотрополіс" встановив рекорд по зборах для оригінальної історії, який належав іншому творінню студії ... "У пошуках Немо". Сиквел ж став взагалі найуспішнішим в США.



Події першого розгортаються навколо кролиці-поліцейської та шахрая лиса. Вони живуть серед інших тварин в цілому місті - Зоотрополісі. Але раптом ті загадково починають зникати, і головним героям потрібно буде розкрити заплутану справу.



"У пошуках Дорі" розповість нам про милу рибку з першого фільму. З'ясується нарешті, хто вона така, ким були батьки і звідки вона знає мову китів. Всі головні герої на місці.



3. "Секрети домашніх тварин"



Відповідь Universal Pictures вдався - 875 мільйонів зборів і хороші відгуки критиків. У мультику домашні улюбленці з людьми поводяться, як це прийнято вважати в суспільстві. Але як тільки господарів немає, починається найвеселіше. Тер'єр Макс і дворняжка Дьюк повинні будуть помиритися заради благої справи і все це приправлено відмінною графікою.



4. "Панда Кунг-Фу 3"



Старий-добрий По повертається, щоб зустрітися зі зниклим батьком. Кількість панд у фільмі зросла на порядок, а жарти стали містити різноманітні відсилання. Завдяки китайському ринку стрічці вдалося зібрати понад півмільярда і це дозволить DreamWorks зайнятися новими власними проектами.



5. "Angry Birds у кіно"



Мегапопулярні мобільна гра давно обіцяла вийти на великі екрани і не змусила себе чекати. Нарешті ми дізнаємося, що не поділили між собою свинки з пташками, а також кілька цікавих секретів. Збори в 350 мільйонів при бюджеті в 75 - уже успіх, тому творці почали готувати продовження "Angry Birds в кіно 2".



А ми, в свою чергу, сподіваємося, що кіно 2017 буде ще більш захоплюючим.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно