Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Ірина Безрукова змінює ім`я

Ірина Безрукова змінює ім`я

multikino.com, 19.12.2016 22:35, (прочит: 964 раз, коментовано: 0 раз)

Ірина Безрукова вирішила змінити ім'я після того, як її аккаунт в Instagram зламали.


Популярна актриса сподівається, що, змінивши нік, у неї все буде добре.



Ірина Безрукова виявилася черговою жертвою комп'ютерних зловмисників, які спеціалізуються на тому, що ламають аккаунти знаменитостей в різних соціальних мережах. Однак артистці вдалося відвоювати свою особисту сторінку.



Незважаючи на те, що тепер там всього лише дві фотографії, Ірина сподівається, що надолужить згаяне і тепер не буде представлятися бажаною жертвою для хакерів. Для цього Безрукова навіть готова змінити ім'я.

Про це повідомила популярна актриса, опублікувавши свіжий знімок. "Минуло майже два тижні, за цей час я зрозуміла , що сумую за вами, за вашим комментарям і жартам)).. зрозуміла, що залежності немає)) від Instagram , але бажання ділитися побаченим – залишилося.. Зрозуміла, що ніщо не випадкове і навіть толком не розлютилася на винуватців)).. Подумую про зміну ніка)) Щоб з Іриною)) все було добре))", – поділилася своїми думками Безрукова.



Ірина зізналася, що рада поверненню в соціальну мережу. На закінчення вона звернулася до численних передплатників: "Поводьтеся пристойно ))) Спеціально для вас – моє нове фото)) ".



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно