Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

5 затишних фільмів, які варто переглянути взимку

5 затишних фільмів, які варто переглянути взимку

multikino.com, 15.12.2016 01:56, (прочит: 902 раз, коментовано: 0 раз)

В холодні зимові вечори хочеться спокою, тепла, когось рідного і теплого під боком


Ну і звісно, зовсім чудово, якщо настрій покращить якась хороша комедія чи цікавий романтичний фільм.



Натхненні або романтичні, сумні або з солодким «післясмаком» - ці фільми ідеально підійдуть для перегляду, особливо якщо насолоджуватися ними за допомогою особистого серверу vds, з яким ви забудете про проблеми з переглядом, будете повністю автономними у власній мережі і не морочитиметеся з програмним забезпеченням та його переналаштуванням.



1. Закохайся у мене, якщо наважишся!



Цей романтичний і жартівливий фільм рідко кого залишає байдужим до подій: Жульєн і Софі з дитинства виробляли дурниці та задумували каверзи, запитуючи один одного «А тобі слабо?». Вони виростали, а «ставки» ставали все серйознішими, і гра не дозволяла їм зупинитися та згадати, що вони просто чоловік і жінка. До речі, Гійом Кане і Маріон Котійяр саме після зйомок цього фільму почали зустрічатися, а зараз очікують вже другого малюка – чим не магія кіно?



2. Відпустка за обміном



Коли життя не прислухається до твоїх планів і побажань, стосунки з коханим  не клеяться, саме час зробити «хід конем» і змінити все! Айріс і Аманда живуть по різні боки земної кулі, і раптово зважуються на неймовірну авантюру – обмінятися будинками на різдвяні канікули. Обіцяємо, після цього фільму вам точно захочеться якщо не у відпустку «за обміном», то хоча би зважитися на якісь зміни.



3. Реальна любов



Цей фільм потішить кіноманів, які люблять бачити улюблених акторів у несподіваному амплуа і в неймовірному сюжетному переплетінні історій: прем’єр-міністр, який закохався у співробітницю, друг, який одружив найкращих друзів і страждає від нерозділеного кохання, батько, який намагається зрозуміти і виховати сина без матері… Зрештою, все може врятувати лише любов!



3. Мамма міа!



Надзвичайно сонячний мюзикл перенесе вас у Грецію, а акомпанемент пісень АВВА у виконанні Меріл Стріп, Піта Броснана, Аманди Сейфрід та ще кількох добре знайомих вам акторів сподобається навіть скептикам, які не люблять мюзикли. У переддень свого весілля Софі знаходить щоденник матері, де вона в юності описує свої романи з трьома чоловіками. Тепер Софі має завдання: розшукати цих чоловіків і зрозуміти, хто ж з них її батько?



4. Їж, молися, кохай.



Фільм з неймовірною Джулією Робертс знятий за мотивами однойменної книги Елізабет Гілберт вийшов надзвичайно надихаючим та легким. Елізабет прокидається одного ранку і розуміє, що все її життя до цієї миті було непорозумінням – розлучення з чоловіком стало «останньою краплиною». Жінка вирішує відправитися у подорож по світу, яка в результаті допоможе їй знайти не лише себе, але й кохання.



5. Вічне сяйво чистого розуму



Цей фільм дещо заплутаний і його потрібно дивитися уважно та вдумливо. І справа не в закрученому сюжеті, тут все просто – пара пориває стосунки і вирішує стерти пам’ять один про одного за допомогою диво-машини. Але чи так легко натиснути на кнопку і почати життя заново? Фільм з Джимом Керрі, для якого ця роль була зовсім інакшою, ніж комедійні лінії досі, і неймовірною Кейт Уінслет давно став культовим.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно