Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Найочікуваніші супергеройські фільми 2017 року

Найочікуваніші супергеройські фільми 2017 року

multikino.com, 14.12.2016 18:03, (прочит: 838 раз, коментовано: 0 раз)

2016 рік став чи найбільш важливим для майбутніх фільмів про супергероїв. 


Два гіганти DC і Marvel почали втілювати плани у життя та об’єднувати свої різні франшизи.  Довгоочікувані «Бетмен проти Супермена» та «Перший месник: Протистояння» зробили те, що від них вимагалось, а нові «Люди Ікс» та «Загін самогубців» підтримали запал.  У новому ж році шанувальникам жанру також буде що подивитись. Ось п’ятірка головних фільмів.



Вартові галактики



Стрічка на основі маловідомого коміксу не обіцяла грандіозного успіху, але таки вистрілила.  Тепер ж від неї очікують ще більшого. Харизматична команда із єнота, що вміє розмовляти, живого дерева, громили, зеленошкірої найманки та веселого землянина знову разом. У сиквел повертається і режисер та сценарист Джеймс Ганн, тому просто затамуймо подих і дочекаймось нової історії.



Диво Жінка



Після старту всесвіту Ліги справедливості  у Warner Bros. покладають особливі надії на сольний фільм Диво Жінки. За чутками, він має стати початком цілої трилогії, а отже просто не має права стати новим провалом. Добре, що акторка Галь Гадот припала до душі фанам, а жінка-режисер Петті Дженкінс захопить із собою нову аудиторію.  Асистувати амазонці будуть Кріс Пайн, Робін Райт та Девід Тьюліс.



Людина-павук: Повернення додому



Sony не планувала перезавантажувати попередню франшизу, але спільний проект змінив їх плани. Тепер продюсери просувають нового Спайдермена, який став ще молодшим. Нарешті у фільмі з’являться сцени з польотами від першої особи, а злодій буде ближче до коміксів.  Відзначимо, що наставником для молодого Пітера Паркера.



виступає герой Роберта Дауні-молодшого Тоні Старк.



Тор 3: Рагнарьок



Третій фільм про  скандинавського героя міфології буде найбільш серйозним із серії. Рагнарьок – це подія, що знаменує кінець світу і сталась вона, звичайно, за панування на троні брата Тора Локі. Першому тепер не обійтись без допомоги Халка, Але вже можна, сказати, що обидва врятуються, бо ж підписали контракт на наступну стрічку «Месників».



Ліга справедливості



Спільний проект має безліч плюсів, тому повторення шляху Marvel від DC читалось. Тепер усі герої фільму вже будуть знайомі глядачам, що спрощує задачу режисеру Заку Снайдеру. Кіно буде не таким заплутаним і з більш лінійним сюжетом, адже там вчаться на помилках. В будь-якому разі кредит довіри є, а на 2019 рік заплановано продовження.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах