Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Бредлі Купер і Ірина Шейк вже знаю стать своєї майбутньої дитини

Бредлі Купер і Ірина Шейк вже знаю стать своєї майбутньої дитини

, 14.12.2016 23:00, (прочит: 1553 раз, коментовано: 0 раз)

Вагітна Ірина Шейк проводить час з мамою Брєдлі Купера


Ірина Шейк насолоджується очікуванням первістка поруч з Бредлі Купером. 41-річний батько її майбутньої дитини, за інформацією західної преси, весь час знаходиться поруч з нею.

"Ірина почувається чудово і дуже щаслива. Вони з Бредлі не можуть дочекатися своєї дитини, яка з'явиться на світ в травні, і вже знають її стать. Ірина та Бредлі, якщо не подорожують, то в основному знаходяться в будинку актора в Каліфорнії. У обох є апартаменти в Нью-Йорку, але знаменитості не розлучаються ", - пише західний таблоїд.

За інформацією видання, коли голлівудський актор не може бути поруч зі своєю дівчиною, компанію їй складає його мама Глорія Кампано.

"Мама Бредлі та Ірина дуже близькі і по-справжньому підтримують одна одну. Глорія в захваті від того, що скоро стане бабусею. Вона дійсно добра мама. Вони з Іриною добре ладнають: коли Бредлі працює, проводять час разом".

Ще один інсайдер видання повідомив, що майбутня мама відчуває себе відмінно:

"Ірина добре переносить вагітність. У неї з'явилися деякі харчові пристрасті. Вона не з тих жінок, які рахують калорії - відноситься до цього легко і тренується в міру".



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Bradley Cooper