Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Ембер Херд написала есе про пережите насильство

Ембер Херд написала есе про пережите насильство

, 14.12.2016 14:00, (прочит: 1346 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса відверто розповіла про домашнє насильство


Ембер Херд, чий шлюборозлучний процес з Джонні Деппом наближається до фіналу, в черговий раз висловилася на тему побутового насильства над жінками. Актриса, яка постраждала від рукоприкладства чоловіка, написала відкритий лист для грудневого випуску журналу Porter, в якому звернулася до всіх тих, хто перебуває в такому ж становищі, як і вона колись.

"Ви не самотні. Бути може, ви страждаєте одна за зачиненими дверима, але ви не самотні! Ви повинні знати це. Я хочу нагадати вам про вашу силу духу, помножену на силу всіх тих жінок, які стоять мовчки позаду вас - усвідомлення цього факту дозволило мені вийти з-за зачинених дверей, за якими я була так довго ", - пише Ембер.

"Давайте відверто, нехай ця правда важка і неприємна. Коли жінка починає відкрито говорити про перенесені страждання, насильство і несправедливість, з якими їй довелося зіткнутися, то замість допомоги, поваги і підтримки вона отримує лише критику. Її сприймають вороже, сумніваються в її справжніх мотивах і ігнорують її слова. Потрібно мати велику мужність, щоб продовжувати стояти на своєму. Відстоювати свою правоту нелегко, особливо поодинці ", - написала Херд, яку після того, як вона звинуватила Джонні Деппа у фізичному і моральному насильстві, багато хто вважав брехухою.

"Мене виховували незалежною і самостійною. На мене ніколи не тиснули і я ніколи не хотіла бути залежною від когось. Я ніколи не відчувала, що хтось зобов'язаний мене рятувати, так що ярлик жертви мене обурює," - підвела підсумок Херд.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Amber Heard