Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джуд Лоу більше року не відвідував свою маленьку дочку

Джуд Лоу більше року не відвідував свою маленьку дочку

, 13.12.2016 14:00, (прочит: 1199 раз, коментовано: 0 раз)

Голлівудський актор вже давно не спілкується з 7-річною донькою


Джуда Лоу, який є батьком п'ятьох дітей, не можна назвати зразковим татом для своєї маленької семирічної доньки Софії. Актор не бачив її вже півтора року.

Дівчинка живе з мамою Самантою Берк у Флориді, але Джуд там жодного разу не був. «Джуд бачиться з Софією лише раз на рік, але останній раз вони бачилися в вересні 2015 року, коли вона разом з мамою побувала в Лондоні. Вони кілька разів були у нього вдома в Нью-Йорку і Європі, але, наскільки мені відомо, він так жодного разу не приїжджав до них у Флориду ... Софія - справжнє янголятко! Вона знає, хто її батько і обожнює його. Вона - прекрасна маленька дівчинка, яка дуже, дуже кохана»- сказала подруга матері дівчинки Саманти Берк.

Нагадаємо, що Джуд Лоу познайомився з матір'ю Софії під час зйомок «Шерлока Холмса», де він грав доктора Ватсона. Швидкоплинний роман з новозеландської моделлю Самантою Берк закінчився народженням Софії в 2009 році. Для актора це була четверта дитина. У вихованні дівчинки він особливо не бере участі, але слухняно відправляє $ 6 тис. щомісяця на її утримання.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Jude Law