Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП 5 фільмів, після яких вам точно захочеться зайнятися спортом

ТОП 5 фільмів, після яких вам точно захочеться зайнятися спортом

multikino.com, 12.12.2016 22:48, (прочит: 919 раз, коментовано: 0 раз)

Як-то кажуть, не Джеймсом Бондом єдиним. 


Після перегляду бойовиків, де знаменитий 007 рятує світ, не забуваючи при цьому добряче напитися і звабити пару-трійку дівчат, хочеться зробити те саме, а після титрів ще й впасти у меланхолію. Ми ж порадимо фільми, які змотивують вас лише до активного і спортивного дозвілля.



1. Нескорений, 2014 рік.



Якщо говорити відкрито, то фільм не цілком спортивний – це екранізація життя Луї Замперіні, молодого легкоатлета, який «засвітився» на Олімпійських іграх, але не зміг продовжити кар’єру через початок Другої світової війни. Натхненні фрази, яких у фільмі чимало, прекрасні актори, декорації і, зрештою, це ще одна режисерська спроба Анджеліни Джолі. Чому б не спробувати переглянути?



2. Крихітка на мільйон, 2004 рік.



Клінт Іствуд, який створив цей фільм, отримав за нього чотири Оскари, що, погодьтеся, є достойною заявкою на славу. Головну роль отримала Хіларі Суонк, яка вдень підпрацьовує офіціанткою, але марить боксом і приходить у старий спортивний клуб до тренера Френка Данна з проханням навчити її боксувати. Тендітна Хіларі не одну дівчину надихнула на серйозне заняття спортом, причому не лише боксом. З виходом«Крихітки» на великі екрани жінок у спортклубах побільшало, а якщо до них після перегляду фільму плануєте приєднатися і ви, не забудьте обрати ідеальний спортивний костюм, який ви можете знайти тут http://sufab.ru/tekstil/sportivnie_kostumi/. Зрештою, ніщо так не придає впевненості жінці як красивий одяг, нехай і спортивний, а якщо він буде привабливим і зручним – бажання займатися спортом зросте в рази.



3. Невидима сторона, 2009 рік.



Ще один мотивуючий фільм на реальних подіях, який розповідає про складне дитинство та юність відомого сьогодні футболіста Майкла Огера. Мати знаменитого футболіста була алкоголічкою, а батька хлопця вбили в тюрмі. Через те, що хлопчиком ніхто не займався, його часто залишали на другий рік, перекидали із сім’ї в сім’ю, доки його, втомленого і самотнього, не взяла доброзичлива родина. Хлопцю не лише вдалося подолати шкільну програму; він поступив у коледж, де й почав зіркову кар’єру в американському футболі.



4. Нокдаун, 2005 рік.



Ще один фільм про бокс, який не залишить вас байдужими. З Расселом Кроу у головній ролі, фільм розповідає про часи Великої депресії та відомого боксера, який маючи пристойний дохід на боях, великий дім та фінансову опору раптово опиняється на дні суспільства і береться за будь-яку роботу, щоб прогодувати дружину та двох малюків. Зрештою, боксерові вдається повернутися на ринг, але чи все буде йти так легко, як і колись?



5. Найшвидший Індіан, 2005 рік.



Про цей фільм і Ентоні Хопкінса в головній роль не чув хіба що лінивий. Новозеландець витратив не один рік свого життя, переробляючи улюблений мотоцикл для гонок і мріючи про встановлення світового рекорду. Якщо після цього фільму вам не захочеться поганяти з вітерцем чи хоча б так само наполегливо наблизитися до своєї мрії – передивіться ще раз, можливо, ви щось недогледіли?



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах