Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Леонардо ДіКапріо обговорив з Дональдом Трампом захист природи

Леонардо ДіКапріо обговорив з Дональдом Трампом захист природи

, 12.12.2016 01:00, (прочит: 1407 раз, коментовано: 0 раз)

Актор зустрівся з майбутнім президентом для вирішення хвилюючих питань


Леонардо ДіКапріо зустрівся з майбутнім президентом США Дональдом Трампом, щоб обговорити програму захисту навколишнього середовища. Представник фонду Leonardo DiCaprio Foundation Террі Теммінен розповів, що зустріч відбулася в хмарочосі Trump Tower в центрі Нью-Йорка.

ДіКапріо і Трамп розмовляли близько півтори години. На зустрічі також були присутні кілька співробітників перехідного штабу Трампа і його дочка Іванка. Майбутній глава держави і оскароносний актор обговорили, як розробка програм по захисту навколишнього середовища може допомогти в розвитку держави, зокрема, збільшить кількість робочих місць за рахунок створення поновлюваних джерел енергії. Як повідомив Теммінен, обраний президент проявив інтерес до ініціатив актора і заявив, що обов'язково зустрінеться з ним знову.

Раніше цього року ДіКапріо завершив роботу над документальним фільмом під назвою «Врятувати планету». Копію картини, присвяченої питанням екології та захисту вимираючих видів, актор подарував Іванці Трамп. Обраний президент повідомив, що теж ознайомиться зі стрічкою.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Leonardo DiCaprio