Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Леді Гага написала есе про пережите сексуальне насильство

Леді Гага написала есе про пережите сексуальне насильство

, 11.12.2016 22:00, (прочит: 1395 раз, коментовано: 0 раз)

Співачка розповіла про життя з посттравматичним розладом


Леді Гага написала есе, в якому відверто розповіла про пережите в 19 років сексуальне насильство і про життя з посттравматичним стресовим розладом (ПТСР). Співачка опублікувала лист на сайті свого благодійного фонду Born This Way.

"Психічне захворювання супроводжує сором, але важливо знати, що є надія і шанс на одужання. Мені доводиться щодня робити зусилля над собою, щоб регулювати нервову систему і не панікувати в звичайних життєвих ситуаціях, наприклад, від дотику чужих людей, що виражають емоції після прослуховування музики . На гастролях подвійно важче боротися з нав'язливими спогадами минулих років, тому що ти перевантажений роботою ", - пише Леді Гага.

"Мій розум не хоче переживати біль. Лікарі пояснили, що я не можу висловити почуття, тому що частина мозку, яка контролює логіку, конфліктує з емоційною пам'яттю, тому моє тіло знаходиться в одному місці, а свідомість - в іншому. Це схоже на паніку в голові і народжує паралізуючий страх. У результаті відчуваю себе пригніченою і нездатною нормально працювати, стає важко навіть прийняти душ. Відчуваю біль в тілі, який викликаний неможливістю виразити словами тяжкі почуття ", - ділиться співачка своїми відчуттями.

Але Гага не дозволяє діагнозу взяти гору над нею, а допомагають їй впоратися з ним навколишні люди:

"Я сильна жінка, яка відчуває любов сім'ї, своєї команди, лікарів і фанатів. Ніколи не відмовлюся від власної мрії займатися мистецтвом і музикою, тому продовжую вчитися справлятися з недугом. Якщо ви страждаєте тим же, то, будь ласка, знайте, що і ви так можете. Відновлення можливо! Мені допомагають різні методики психотерапії, ліки, але найкраще діють добрі слова. Вони дозволяють подолати сором і відчувати себе вільно. Я більше не хочу тримати це в таємниці ".



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Lady Gaga